SNERTSNERTSNERTSNERT donderdag 14 februari 2019
Geplaatst op dinsdag 29 januari 2019 - 17:51

 

Bridgeclub Wilhelminapark

14 februari 2019


SNERTSNERTSNERTSNERT

       

DRIVEDRIVEDRIVEDRIVEDRIVE

 

Donderdag 14  februari 2019 organiseert bridgeclub Wilhelminapark haar jaarlijkse snertdrive in de Wilhelminakerk, Hobbemastraat 35 te Utrecht.

 

Vanaf 13.00 uur tot 13.20 uur kunt u de loopbriefjes afhalen. De bridgedrive begint om 13.30 uur en eindigt na vijf rondes rond 16.30 uur. Waarschijnlijk komt er daarna een uitslag maar zeker is er dan de verrukkelijke erwtensoep van Teus met rookworst en roggebrood met spek. En natuurlijk voor de vegetariërs, de minstens zo lekkere, pompoensoep van Ans en Peter.

 

Deze drive is voor alle BCW-leden. De donderdagmiddagleden zijn automatisch aangemeld en geplaatst. Bij verhindering graag bijtijds afmelden.

BCW leden van de ma/di/woe kunnen zich tot en met maandag 11 februari aanmelden o.v.v. speelsterkte (A-B of C-lijn) en eventuele bridgepartner, via e-mail bcw.donderdag@gmail.com of via telefoonnummer: 06 25 46 04 34. Haast u want VOL = VOL! U komt op een wachtlijst en hoort zo snel mogelijk of u mee kunt spelen en eten.

 

Indien u, na aanmelding, door omstandigheden niet in de gelegenheid bent om deel te nemen aan de drive, verzoeken wij u vriendelijk uiterlijk tot 24 uur voor de bridgedrive af te melden.

 

Wij hopen u weer in groten getale te moge ontvangen.

Namens het donderdagteam

Emma Hoppenbrouwers

 

BRIDGECLUB WILHELMINAPARK

Gezellig en competitief bridgen op ieder niveau.