Benefietdrive zaterdag 9 maart 2019
Geplaatst op vrijdag 11 januari 2019 - 17:45

Zaterdagmiddag 9 maart organiseert BCW, van 13.00 tot ong. 17.30 uur, voor de tweede keer een benefietdrive én kunstveiling in de Wilhelminakerk aan de Hobbemastraat.

Velen van u zullen zich de happening van twee jaar geleden nog herinneren: een heel leuke drive, een gezellige, heerlijk ‘aangeklede’ borrel en een fantastische veiling.
Alles met maar één doel: een zo groot mogelijke opbrengst voor de Wilhelminakerk!

 

En dat is gelukt!
BC Wilhleminapark kon maar liefst 3500 euro overhandigen aan de kerk!
De Wilhelminakerk staat er, zoals wij allen weten, financieel niet al te florissant voor, vooral door de terugloop van het aantal kerkgangers, een probleem bij de meeste kerken in Nederland.
Maar de Wilhelminakerk blijkt bij uitstek geschikt om (o.a.) een bridgeclub als de onze, niet alleen van een prachtige, ruime en gezellige ‘speelhal’ te voorzien, maar ook van een geweldig scala aan faciliteiten!!  

De donderdagmiddag- en dinsdagavondbridgers genieten er al jaren van, evenals vele anderen uit héél Utrecht op de gezellige woensdagavonden in de zomer!

Een vergelijkbare ruimte is absoluut nergens te vinden in de wijde omtrek van de kerk!

 

Vandaar dat BCW heel graag iets wil organiseren, om zo een financiële bijdrage te kunnen leveren aan de instandhouding van de kerk!

En we gaan dat weer doen met onze kunstveiling én bridgedrive op 9 maart a.s.!
 

Wat is er voor nodig??

1) Op de eerste plaats ongeveer honderd bridgers die bereid zijn om €15 inschrijfgeld te betalen voor de drive, en die vervolgens in drie lijnen gaan spelen.
De organisatie zorgt voor de koekjes, en voor de hapjes bij de borrel.

 

2) Daarnaast is er een aantal mensen nodig dat op 9 maart de organisatie wil helpen!
Dat liep de vorige keer van een leie dakje, omdat héél veel mensen aanboden om te helpen: een wedstrijdleider, een (bridge-)computerdeskundige, inrichten en opruimen van de bridgetafels, inrichten van de veiling, barbediening, arbiters, hapjes maken voor bij de borrel na afloop etc.!!

Meld u aan!
Wij ontvangen uw aanmelding in dankbaarheid!!

 

3) Op de derde plaats, en niet onbelangrijk: voor de veiling hopen wij ook deze keer weer veel mooie kunst te krijgen.
We herinneren ons de vorige veiling met o.a. wonderschone quilts, schilderijen, sculpturen, halskettingen, beschilderde borden, een houten Domtoren en mooie zilveren voorwerpen.
Veel van deze kunst was gemaakt door kunstenaars uit onze eigen gelederen, wat een extra cachet aan het geheel gaf!

Graag zouden we dit lijstje verder willen uitbreiden.
 

Mocht u onverhoopt niet kunnen komen en toch willen bijdragen??

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u uw bijdrage voor de instandhouding van de kerk zou willen storten op ons rekeningnummer: zie onderaan deze tekst.

We gaan er weer een gezellige middag van maken en we hopen - met hulp van iedereen - na afloop de Wilhelminakerk opnieuw een leuk bedrag te kunnen overhandigen!

 

Samenvatting

Tijd: zaterdagmiddag 9 maart, vanaf 12.30 uur. Eerste ronde begint om precies 13.00. Veiling begint ongeveer om 5 uur!

Plaats: Wilhelminakerk aan de Hobbemastraat

Bijdrage: 15 euro per persoon, voor de drive.
Aanmelding door storting van 15 (of 30 euro per paar) op rekeningnummer BCW, onder vermelding van naam (namen) en voorkeur voor speellijn, en graag aanmelden via de agenda op de website: 

naar de website 

 

Vrijwillige bijdrage zonder mee te spelen: graag storten op rekening BCW

Aanmelden voor hulp bij de organisatie en/of donatie van kunst-items voor de veiling, graag

via e-mailadres bcwilhelminapark@gmail.com

 

Rekeningnummer BCW: NL 83 INGB 0002802408 t.n.v. Vereniging Bridgeclub Wilhelminapark te Utrecht, onder vermelding van benefietdrive, namen van de spelers en de gewenste lijn. Via de mail ontvangt  u een bevestiging van uw inschrijving.