De Hoogstraat Trophy zondag 17 februari 2019
Geplaatst op vrijdag 4 januari 2019 - 19:23

Zondag 17 februari 2019 organiseert Bridgeclub Wilhelminapark voor de 7de keer De Hoogstraat Trophy.

De bridgedrive om deze Trophy is een gezelligheidstoernooi van 10.00 uur tot 16.30 uur in het restaurant van de Hoogstraat voor BCW-leden en revalidanten/medewerkers van De Hoogstraat.

Het toernooi is populair en door het grote aantal inschrijvingen moesten we vorig jaar een aantal BCW-leden teleurstellen. Daarom hebben we besloten BCW-leden en Hoogstraat revalidanten/ medewerkers voorrang te geven. Zo vervalt de mogelijkheid om met een introducé of een oud-lid in te schrijven. Als er na de sluitingstermijn nog plaatsen over zijn is er ruimte voor introducees en oud-leden. Als u zich aanmeldt met een introducé of een oud-lid komt u op een wachtlijst.  U krijgt bericht als blijkt dat er plaatsen over zijn. We werken de wachtlijst van boven naar beneden af.

In de kosten voor De Hoogstraat Trophy (€ 45,- per paar) zijn naast deelname, de koffie, de thee en de lunch inbegrepen. Voor uw overige consumpties kunt u met de bekende consumptiekaarten  van BC Wilhelminapark betalen.

 

Aanmelden voor de Hoogstraat Trophy kan tot uiterlijk 23 januari a.s.. Daarbij geldt VOL = VOL.

Als dat het geval is ontvangt u daarover  bericht.

 

Pas na betaling van € 45,- per paar op rekeningnummer NL 83 INGB 0002802408 t.n.v. Vereniging Bridgeclub Wilhelminapark te Utrecht, onder vermelding van de namen van de spelers en de gewenste lijn A, B of C, word uw inschrijving geaccepteerd. Via de mail ontvangt  u dan een bevestiging van uw inschrijving.

 

De organisatie behoudt zich het recht voor de spelers in te delen.

 

Bij de Hoogstraat kunt u gratis parkeren.

 

Voor meer informatie: Lies Broekhuijse bij voorkeur per email: l.broekhuijse@casema.nl., bij geen mail telefoon 06-44504072.

 

Met vriendelijke groet,

Peter Noordraven, Tineke Beuk, Yvonne Legué en Lies Broekhuijse