Jaarlijkse Snertdrive
Geplaatst op dinsdag 30 januari 2018 - 01:22

Na de barre weersomstandigheden in december 2017 en januari 2018 is het de vraag of er nog wel snertweer voorradig is.

Dat weerhoudt Bridgeclub Wilhelminapark er echter niet van de jaarlijkse sfeervolle Snertdrive in de Wilhelminakerk te organiseren.

Donderdag 22 februari 2018 bent u van harte welkom op de Hobbemastraat 35 in Utrecht.

 

Deze drive is voor alle leden van de BCW toegankelijk, De leden van BCW-donderdagmiddag zijn automatisch aangemeld. Bij verhindering graag bijtijds afmelden.

 

De leden van de andere speelmomenten kunnen zich tot en met maandag 19 februari aanmelden o.v.v. speelsterkte en bridgepartner via bcw.donderdag@gmail.com of bellen naar 06 254 604 34

Het inschrijfgeld voor de leden van de BCW maandag/dinsdag/woensdag is € 2,-  per persoon.

U kunt bij het ophalen van de loopbriefjes betalen, graag met gepast geld.

 

Van 13:00 uur tot 13.20 uur kunt u de loopbriefjes afhalen. De bridgedrive begint om 13:30 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Terwijl de wedstrijdcommissie de uitslag verwerkt kunt u, onder het genot van uw drankje, weer op krachten komen met Teus’ verrukkelijke erwtensoep met worst en een snee roggebrood met spek of de vegetarische soeptopper van Ans en Peter.

.

Indien u, na aanmelding, door omstandigheden niet in de gelegenheid bent om deel te nemen aan de drive, verzoeken wij u vriendelijk dat uiterlijk 24 uur voor aanvang van de bridgedrive te melden via bovengenoemd e-mailadres of telefoonnummer.

 

Meldt u snel aan want VOL= VOL.

 

Met vriendelijke groet,

namens de TC donderdagmiddag,

Emma Hoppenbrouwers