Welkom op de website van B.C. Wilhelminapark

Waar zowel de ervaren als minder ervaren bridger zich thuis voelt

 

Bridge is een denksport met een sociale component.

Het spel vereist concentratie, geheugen, logisch denken en goede samenwerking tussen partners. Bridge Club Wilhelminapark heeft aandacht voor beide aspecten. We hebben vier speelmomenten op twee locaties die in sfeer en niveau niet voor elkaar onderdoen. U bent bij BCW van harte welkom als u wilt bridgen, wilt leren bridgen en/of uw bridgeniveau verbeteren via thematische workshops.

Ontdek zelf het plezier dat bridge u kan bieden. Meer weten? Mail dan naar bcwilhelminapark@gmail.com. 

 

 

 

Algemene Vergadering (AV) 26 september 2018

Om precies 19.00 uur werd in het wijkcentrum De Dreef de vergadering geopend door de voorzitter. Het voltallige bestuur en vijftig leden waren aanwezig.

 

 

In rap tempo werden alle elf agenda punten doorlopen met her en der een kleine aanpassing in de diverse stukken.

De financiële stukken laten zien dat we een gezonde vereniging zijn met voldoende eigen vermogen. Gezien het begrotingsresultaat en de klacht over de prijs van de koffie is besloten deze de helft goedkoper te maken.

De voorzitters van de verschillende speelmomenten en de leden die met succes een cursus ten bate van de club hebben gevolgd, werden bedankt met bloemen en wijn.

Tot slot was er de wisseling in het bestuur. Jos Berkers treedt terug en wordt met woorden, bloemen en wijnen bedankt voor zijn inzet. Vervolgens werd Corannie Plag met algemene stemmen benoemd tot voorzitter.

Later volgend de notulen van de vergadering.

 

Momenteel hebben we weer ruimte voor nieuwe leden  

 

Geplaatst op donderdag 4 oktober 2018 - 11:18

Wilt u leren bridgen, weet dan dat wij gedurende het hele jaar, cursussen voor beginners en gevorderden organiseren. Daarnaast bieden wij regelmatig clinics aan, waarin een bepaald thema uit het...

Geplaatst op dinsdag 2 oktober 2018 - 17:28

De districtsviertallencompetitie is weer begonnen.

Na vorig seizoen gedegradeerd te zijn naar de tweede klasse zijn wij – Theo Büchele, Mark van Noord, Jan Rom en ondergetekende – vast van...

Geplaatst op zondag 29 april 2018 - 23:53

Het actieve district Utrecht organiseert elk jaar een aantal competities.

Daar doen ook leden van BCW aan mee. De organisatie is altijd perfect, en dan is meespelen vaak een feest. Het...