Strippenkaart

 

BCO strippenkaart

Op de ALV van 16 juni 2017 is het voorstel van het Bestuur aangenomen om een "strippenkaart" te introduceren. Met deze strippenkaart kan op tien reguliere BCO-clubavonden worden gespeeld. De strippenkaart zal voor NBB leden € 50 en voor niet-leden van de NBB € 60 kosten.

Daarmee kunnen zij één of twee series spelen. Ook kunnen zij op losse avonden spelen, mits de organisatie dat toelaat. De strippenkaart kan maximaal gedurende twee seizoenen worden gebruikt.

Indien de deelnemer vooraf te kennen geeft – als training – aan twee series mee te willen doen, is voor de laatste avond geen extra bijdrage verschuldigd De strippenkaart geeft geen toegang tot de Feestdrives, tenzij het Bestuur hen uitnodigt. Voor de zomerdrives is de strippenkaart niet geldig en geldt dezelfde regeling als voor alle niet-leden.

De rechten en plichten van spelers die gebruikmaken van deze strippenkaart, zijn vergelijkbaar met de rechten en plichten van ondersteunende leden. Deze regeling wordt na één jaar geëvalueerd.

Als je vaker bij BCO wilt spelen, maar (nog) geen lid wilt worden, dan kun je gebruikmaken van deze regeling. Wanneer je een strippenkaart wilt aanschaffen, neem dan contact op met Nellie Birkhoff en/of het Bestuur van BCO.