Lid worden

Download bijlage:

BRIDGE CLUB IJSSELSTEIN, kortweg BCIJ, is sinds de oprichting op 13 april 1976 uitgegroeid tot een grote regionale vereniging met ca. 300 leden.
BCIJ is aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond (NBB) en al haar activiteiten geschieden onder de door de bond vastgestelde regels.

 

BCIJ heeft als speellocatie de grote zaal van het Fulco, Overtoom 3, 3401 BK IJsselstein. Speelgelegenheid is er op maandag en dinsdag aanvang 19:45 uur en op woensdagmiddag aanvang 13:30 (op dit moment is er een ledenstop op de maandagavond, via onderstaand emailadres kunt u zich laten plaatsen op de wachtlijst voor maandagavond).

In de maanden juni, juli en augustus ligt de competitie stil en wordt er een zomeravonddrive georganiseerd op de maandagavond.

 

Van september t/m mei wordt een parencompetitie gespeeld. Op alle speelavonden is een officiële arbiter aanwezig. Direct na afloop van elke wedstrijd wordt de uitslag bekend gemaakt en op deze site geplaatst. Uitslagen, standen en spelverdelingen zijn direct beschikbaar voor onze leden via onze site.

Voor alle wedstrijden zijn er meesterpunten te verdienen, conform de richtlijnen van de NBB.

Ruim voor aanvang van het nieuwe seizoen wordt het clubprogramma vastgesteld en gepubliceerd.

 

BCIJ heeft een Technische Commissie en voor speciale activiteiten worden afzonderlijke commissies benoemd.

 

Het Huishoudelijk Reglement en het wedstrijdreglement staan vermeld op onze website en zijn op verzoek op papier beschikbaar. De contributie bedraagt € 75 per jaar voor een speelmoment op de maandagavond, dinsdagavond of woensdagmiddag.

 

Naast de wekelijkse clubbijeenkomsten organiseert BCIJ ook speciale drives. Voorbeelden hiervan zijn de Zenderstaddrive, de Kroegendrive en de strijd om de 13 april bokaal. Informatie over deze drives vindt U op onze site.

 

BCIJ heeft vertegenwoordigende teams in de districtsviertallen competities van de NBB.

Wilt u zich als lid opgeven download dan het inschrijfformulier (zie bovenaan dit artikel) en stuur die op aan: Ledenadministratie BCIJ, Frans Meijer, Kleverplantsoen 5, 3417 VG Montfoort, of per Email aan ledenadministratie@bcij.nl