Bridgeweekend 2019 weer bijzonder geslaagd
Geplaatst op 4-02-2019

Vrijdagmiddag 1 februari kwamen 74 BCIJ bridgers bij elkaar in Fletcher hotel Heiloo. Na een welkomswoord door het organisatiecommitee (Rob Reusch, Magda Spierenburg, Jacqueline en Piet Jonker) en een welkomsdrankje was er heerlijk winterstampot buffet.

 

Vanaf 19:30 was er een topintegrale bridgewedstrijd in twee lijnen. De wedstrijdleiding was in handen van Henk Meijerink.

 

Na 8 ronden van 3 spellen kon de stand opgemaakt worden. De eerste plaats was voor Ad Duijts & Henk Meijerink met 67,52%, 2e Helma & Jan Duijts 61,89% en 33 Ineke Bunnik & Bep Vink met 60,17%. 

 
Tijdens de drive werden we regelmatig van een drankje voorzien en na afloop waren de bitterballen binnen de kortste keren verdwenen. Volgens de organisatie zou de bar om 01:30 sluiten maar het werd het wel wat later.
 
Zaterdagmorgen tegen 9:00 - 10:00 was iedereen weer aanwezig bij het ontbijt.
Waarna ieder paar zijn weegs ging, bezoekje aan Alkmaar, rondje Noord-Holland, Haarlem of familiebezoek in de omgeving. Helaas was het weer niet zo mooi, miezerig.
 
Tegen 17:00 uur was iedereen weer aanwezig en na een aperitief kon er aangeschoven worden voor een 3 gangen diner.
 
Om 20:00 werd het eerste spel gespeeld, weer 8 ronden van 3 spellen. Nu was de indeling op sterkte naar aanleiding van de reslutaten op de vrijdagavond.
Aan het einde van de avond waren er dan ook twee winnende paren:
In de A-lijn Marilies Peters & Wil Peters 65,48% en
in de B-lijn Gerda Bunnik & Jan Bunnik 65,83%.
De organisatie had met sponsoring van een aantal BCIJ-leden een mooie prijzentafel samengesteld.
 
 
 
 
Nadat namens alle deelnemers het organisatie comite in de bloemetjes was gezet en door het bestuur was bedankt voor alle goede zorgen was het weer bartijd, waarbij Bram Bernhard en Dilly Beun de aanwezigen vermaakten met een ludiek optreden.
 
Op zondagmorgen werd het weekend afgesloten met een ontbijt en ging iedereen al dan niet via een toerischtisch bezoek aan de omgeving richting IJsselstein.
 
We kunnen weer terug zien op een zeer geslaagd weekend waarbij de meeste deelnemers zich na afloop al wilden aanmelden voor het BCIJ Bridweekend 2020.
 
Voor een fotoimpressie met foto's van Henk Meijerink en Gertjan Hansen klik hier