Zaalcapaciteit
Geplaatst op 27-12-2018

Beste leden,

 

Hierbij delen we jullie mee dat we in het bestuur besloten hebben de zaalcapaciteit voor de maandagavond en woensdagmiddag te beperken en terug te brengen tot alleen het gebruik van de grote zaal.
 
De afgelopen 12 speelweken laat op deze speelmomenten een zodanige terugloop t.o.v. vorig seizoen zien, dat 2 zalen op maandag en woensdag niet nodig zijn. Voor het Fulco geldt een annuleringstermijn van 2 weken en dat wringt met de behoefte van leden die tot enkele uren voorafgaand aan de drive de mogelijkheid willen hebben af te kunnen zeggen.
 
We kunnen en willen als bestuur deze situatie niet op zijn beloop laten en nemen het risico dat we bij gelegenheid dan soms te krap “behuisd zijn”. Niets doen is geen optie: annuleren levert een kostenbesparing van 1000 Euro op en die centjes kunnen we prima gebruiken om het financiële jaar 2018/ 2019 goed door te komen.
 
Nieuwe aanmelders zullen van een ledenstop op maandag en woensdag op de hoogte worden gebracht. Hopende jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
 
Bestuur BCIJ.