2e BCIJ Bridgeweekend
Geplaatst op 4-02-2018

Van 2-4 februari is het 2e BCIJ Bidgeweekend gehouden. Opnieuw was het een zeer geslaagd weekend die door de deelnemende paren als uiterst gezellig en goed georganiseerd beoordeeld is.

 

Op vrijdagmiddag kwamen alle paren bijeen in Flechter-hotel de Paasberg in Lochem. Het hele hotel werd bevolkt door BCIJ'ers, in totaal waren er 35 kamers bezet. Na een welkom door de organisatie (Ben en Joke Bunnik en wedstrijdleider Henk Meijerink) werd er genoten van een heerlijk winters stampot buffet.

 

Tegen kwart voor acht was het tijd voor de kaarten. In twee lijnen (ingedeeld op basis van de ranking) werden er 8*3 spellen gespeeld. 

Na het bekend maken van de avonduitslag (A-lijn 1e Ad Duijts & Henk Meijerink 61,01%, B-lijn Henny & Thea van Vliet 60,68%) werd de bar in beslag genomen.

 

Na een achterhoeks ontbijtbuffet op de zaterdagmorgen ging iedereen zijns weegs. Zuthpen, Deventer, Ruurlo, Winderswijk overal werden BCIJ'ers gesignaleerd die de omgeving aan het verkennen waren. Tegen 17:00 waren de meeste paren weer verzameld in het hotel waar, na een heerlijk diner, iedereen zich op maakte voor een tweede avond bridgen.

 

De indeling was zodanig gemaakt dat na twee avonden alle paren binnen een lijn een keer tegen elkaar gespeeld hadden.

 

Aan de einde van de avond kon dan ook de eindstand opgemaakt worden. In de A-lijn ging de 1e prijs naar Carla en Ton Coenen en in de B-lijn naar Thea en Henny van Vliet. Zij (en alle andere deelnemers) konden een prijs(je) uitzoeken van de prachtige prijzentafel die door Joke (en diverse deelnemers) was samengesteld.

 

Na de prijsuitreiking werd onder genot van een hapje en (veel) drankjes nog lang nagekaart. Nadat Dilly Beun iedereen op ludieke wijke had overtuigd dat een plastischchirurg ook niet het ware is werd langzaam aan (en laat) de kamers opgezocht.

 

Op zondag werd het weekend afgesloten met een ontbijbuffet. 

 

Alle deelnemers waren het er over eens dit was weer een mooi evenement en kijken nu al uit naar de editie van volgend jaar. 

 

Voor de uitslagen van dit weekend klik hier.

 

Voor een fotoabum met foto's gemaakt door Henk Meijerink klik hier