Nieuwsbrief BCIJ kwartaal 4 2019
Geplaatst op 29-11-2019

Nieuwsbrief BCIJ kwartaal 4 2019.

 1. Nav de 2de brief van het BCIJ Bestuur aan het College van B&W, heeft wethouder Roks gebeld en de aanpak toegelicht om het Cultuurhuis Fulco in te richten. Er zal in januari 2020 een uitnodiging aan verenigingen uitgaan om hen bij de vormgeving te betrekken. BCIJ zal daarbij horen, zo is toegezegd.
 2. Bridge Beter wordt op 2 en 3 december gehouden. Aanmelden via de site als je mee wilt doen. Op woensdag 4 december is er vrij bridge.
 3. Op 27/12 as houden we de Oudejaarsdrive. Als je wilt mee doen, dien je je aan te melden via de site. Doe dat bijtijds, het belooft weer een gezellige avond te worden en er kunnen 80 paren meedoen! De kosten bedragen net als vorig jaar € 10,- per persoon voor BCIJ leden en € 15,- voor niet leden. Deelname is definitief nadat je het geld hebt overgemaakt. Zie de site! En denk je aan feestkleding, svp?
 4. Het is op de woensdag druk in de Overtoomzaal. Daarom is de kleine zaal erbij gehuurd.
 5. Belangrijk voor alle avonden: denk aan het geroezemoes! Maak van onze spelleiders en arbiters geen politieagenten of ordehandhavers. Het is ieders verantwoordelijkheid het lawaai binnen de perken te houden. Zoals afgesproken op de ALV in oktober gaan we het geluid meten, en de eerste geluidsmetingen zijn gestart. 
 6. Er is door onze penningmeester € 2250,- overgemaakt aan Unicef. Een prachtig resultaat. Iedereen bedankt. En wat hadden we een mooie prijzentafel!
 7. We hebben 302 leden, door recente aanmeldingen.
 8. De nieuwe instelling van de BridgeMates is geruisloos verlopen. Voor de TC betekent dat minder handelingen. En er zijn extra Mates aangeschaft om ook de grotere drives volledig met eigen middelen te kunnen ondersteunen.
 9. Vanaf 27 november is een wachtlijst ingevoerd voor alle nieuwe aanvragen voor de maandagavond. Lopende aanvragen voor deelname op de maandagavond leiden tot plaatsing.
 10. Bridgeweekend 31 januari 2020 is vol. Voor 44 paren is het arrangement ( kamers, maaltijden en bridgen) geboekt. Je kunt je alleen nog op de wachtlijst laten plaatsen.
 11. We schrijven geen info over zieke leden op de site. Wel zullen we - als ontwikkelingen daarvoor aanleiding zijn -  mondeling mededelingen doen op de speelmomenten. Dit vanuit privacy overweging.

 

Het bestuur van BCIJ