Nieuwsbrief BCIJ kwartaal 2 2019
Geplaatst op 7-05-2019

 Nieuwsbrief BCIJ kwartaal 2 2019

 

  1. In het bridgeblad van april komen we 2 bekende gezichten tegen. Ria den Blanken promoveerde in de bondsklasse voor vrouwen van de B naar de A klasse. Van harte gefeliciteerd Ria. Cees Kaiser staat gefotografeerd met de Italiaanse wereldkampioen uit de 80 er jaren, die de Nederlandse top professionele training gaf.

  2. Er is een mogelijkheid voor de BCIJ'ers om tijdens de zomermaanden op donderdagmiddag te bridgen in de Oase. Er is daarover een uitgebreid verhaal geschreven op onze website.

  3. Tijdens de zomerdrives, op maandagavond, in het Fulco wordt gevraagd direct contant af te rekenen aan de bar. Dit i.v.m. deelnemers van elders. Willen we daar allemaal rekening mee houden? 

  4. Oproep aan allen: graag controleren of er nog een rekening openstaat bij het Fulco. In voorkomende gevallen zo spoedig mogelijk betalen. Alvast bedankt voor de medewerking.

  5. Tijdens de laatste 4 tallen bijeenkomst in den Hommel zijn Riet en Jan Oliehoek in de bloemen gezet voor hun jarenlange inzet voor de club. Hun afscheidsbrief kun je ook op de website terug vinden.

  6. Op maandag 29 april zijn de leerlingen van Joke Bunnik ingestroomd in de competitie. Dat maakt deel uit van de cursus. Zo maken ze kennis met de competitie, de kastjes en het spelen met de klok. We hopen dat ze de smaak te pakken krijgen en zich aanmelden. De volgende beginners cursus zal op de dinsdag worden gehouden.

  7. We kunnen in diverse geledingen van BCIJ extra hulp gebruiken. Het bestuur kan een extra lid gebruiken en dat geldt ook voor de commissie die de kroegendrive organiseert. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden/ vragen om info. Graag zelfs! En gaan mensen daarvoor rechtstreeks benaderen.

  8. Beter Bridge is op 15 en 17 april gehouden en mocht weer rekenen op een goede opkomst. Remco, Arnoud, Karl,Norma, Jeanette en Mia worden hartelijk bedankt voor hun inzet!

  9. Er zijn helaas geen paren van onze club doorgedrongen tot de eindrondes van Ruitenboer.

  10. Op de maandagavond kan het in de Basiliekzaal warm worden. Het Fulco is gevraagd naar de klimaatregeling te kijken en dat wordt opgepakt. Hopelijk is er iets aan te doen.

 

tot de volgende nieuwsbrief in kwartaal 3!