Afscheid van BCIJ met enige weemoed!
Geplaatst op 8-04-2019

Langs deze weg willen wij alle leden van de Bridge Club IJsselstein bedanken voor bijna 24 jaar gezelligheid in clubverband. Aanvankelijk waren wij van plan ten afscheid nog deel te nemen aan de slotdrive, maar vanwege de enormemdrukte rondom onze verhuizing zijn we voornemens in die periode te gaan genieten van een ontspannende vakantie.

Zoals vermeld zijn we 24 jaar lid geweest van BCIJ en hebben al die jaren enorm genoten van de gezellige sfeer in de club. We voelden ons vanaf het begin alheel snel thuis en keken telkens weer uit naar de eerstvolgende bridgeavond.
Hoewel wij ook wel eens op andere locaties speelden, genoot de BCIJ onze voorkeur, voornamelijk vanwege de ontspannen sfeer.
Uiteraard zullen we ons in Alphen aan den Rijn opnieuw aansluiten bij een van de vele bridgeclubs. Hopelijk zullen we daar de bekende lachsalvo’s van de BCIJ niet al te erg missen.

Lieve mensen, wij wensen jullie persoonlijk alle goeds toe voor de toekomst enin het bijzonder veel plezier tijdens het bridgespel bij de BCIJ. Mochten er mensen zijn die het leuk vinden om ons nog eens te ontmoeten in ons nieuwe onderkomen aan de Oude Rijn, aarzel dan niet! Via de telefoon is een afspraakje gauw gemaakt. En natuurlijk leggen we dan ook een kaartje. Ons adres is Hooftstraat 321D, 2406 GK Alphen aan den Rijn, telefoon 0172-785646.

 

Overigens zullen we het BCIJ-lidmaatschap van Jan voorlopig nog aanhouden, zodat we het wel en wee van de club nog kunnen volgen en wellicht nog eens kunnen deelnemen aan een bijzondere drive.

Hartelijke groeten van, Jan en Riet Oliehoek.