Uitslag 29 mei
Geplaatst op 30-05-2020

 

UITSLAG BCV ONLINE BRIDGETOERNOOI 29 MEI BEGINNERSCLUB

Ik ben aan vakantie toe. Als coördinator van BCV Online bridgetoernooien heb ik een slordige fout gemaakt. Domweg zeven rondjes van drie spellen aangemaakt. De WL van gisteravond telde en vermenigvuldigde zich een slag in de rondte, maar kwam toch echt niet verder dan 21 spellen. Hij sprak mij daarop aan, juist op het moment dat ik mijn singleton Boer moest bijspelen. Dat zorgde voor enige vertraging en zette mijn tegenstander op het verkeerde been. Hij nam nu een verkeerde snit in de volgende slag. Mea culpa. Drie spellen minder en voor de eindsprinters tussen ons dus een forse tegenslag. Het bracht wel terechte winnaars over de meet. En mij kwam het eigenlijk wel goed uit, want ik moest de bedden nog opmaken.

Nu twee dagen Pinksterrust, witte wijn en zonneschijn. Dat is toch ook een soort vakantie. Ik zal er dus wel weer bovenop komen.

Goed nieuws voor onze beginnende bridgers. De NBB start binnenkort op StepBridge een speciale club voor beginnende bridgers, die deeltjes 1 en 2 tot zich genomen hebben en nu enige praktijkervaring willen opdoen. Er zal onder elkaar gespeeld worden. Grote Boze Wolven kunnen er dus niet telkens weer met de biggetjes vandoor gaan. Als je hiervoor belangstelling hebt en informatie wilt aanvragen, stuur dan een e-mail naar: beginnersclub@bridge.nl.

Uitslag van vrijdag 29 mei 2020 (deelname # Paar

  1. 1  Marieke Schootstra & Michel Jansma

  2. 2  Mia de Groof & Peter Weisz

  3. 3  Leonard Oosters & Anneth Leenhouts

  4. 4  Rien Los & Jogchum Bakker

  5. 5  Paula Rison & Rob Rison

  6. 6  Theo van Munnen & Ali Lamberts

  7. 7  Joke van Wijk & Jacques van Heugten

  8. 8  Corry Wammes & Dieke Niekerk

  9. 9  Wim van Dongen & Kees van Rooijen

  10. 10  Aly Lens & Henny Heidema

 

Op 2e Pinksterdan 24 spellen. Aanvang zoals gebruikelijk om 19.45 uur.

Mocht je commentaar willen leveren op de BCV Online Nieuwsbrieven, heb je vragen of wil je de schrijver dezes domweg het graf in prijzen, klik dan niet op Beantwoorden, maar stuur je e-mail naar bcv.onlinebridge@gmail.com.