Welkom op de website van B.C. Vianen

 

center

 

Bridgeclub Vianen is een gezellige, sociale en actieve vereniging voor bridgers uit de regio, van beginnend tot gevorderd niveau, met rond de 350 leden.

 

                          center                           

Speellocatie

In een eigen clubgebouw wordt er gespeeld op alle dagen van de week.

Er wordt competitie gespeeld in 3 lijnen volgens de officiële spel- en alerteerregels onder leiding van een wedstrijdleider. Op de avonden is er steeds na 6 keer spelen promotie en degradatie en op de maandagmiddag iedere keer. De vrijdagmiddag is een ontspannen en gezellige speelmiddag, die ook toegankelijk is voor niet-leden.  Naast de clubcompetities nemen enkele teams deel aan externe viertallencompetities van de NBB.

Er staan meerdere jaarlijks terugkerende evenementen op het programma, een aantal ook voor niet-leden toegankelijk. Zie onze wedstrijdkalender.

 

 

                          center                           

De club in coronatijd

Helaas ligt dit alles nu stil vanwege de coronamaatregelen. Als alternatief worden er op maandag-, woensdag- en vrijdagavond online toernooitjes georganiseerd op StepBridge voor de eigen clubleden. Alleen op de vrijdagen kan men met een introducé spelen van buiten de club. Bij voldoende belangstelling zal er ook gespeeld kunnen worden op de donderdagmiddag.

In september hopen wij de fysieke speeldagen te hervatten in een recent verbouwd clubgebouw met goede ventilatie en met de nodige aanpassingen volgens de coronavoorschriften.

 

 center

 

Website

Onze website draait onder de paraplu van de NBB. Alle informatie op deze site is openbaar, behalve de ledenlijst met persoonsgegevens en de blog; die informatie is alleen toegankelijk voor leden van de BCV via een login.

 

                                              

 

Horeca

De bar wordt gerund in eigen beheer. Hiervoor zetten heel veel leden zich in als vrijwilliger. Jaarlijks krijgen alle vrijwilligers een feestelijke bridgedrive aangeboden door de club.    

 

       

Bridgen leren

Er worden regelmatig cursussen georganiseerd, zowel voor beginners als voor gevorderden, bij voldoende belangstelling.

 

                                                      

Informatie  

Nieuwe leden zijn welkom. Op de website vindt u onder Algemeen - Lidmaatschap nadere informatie en kunt u het aanmeldingsformulier downloaden. Indien u persoonlijk contact wenst, kunt u bellen naar de secretaris:

Hans Hendriks, tel. 06-29388174

 

                                                      

 

 

Geplaatst op 8-08-2020

BEZORGDE OUDERS

Tante Beth knauwt en kauwt op kleine stokjes in de tuin. Ineens gepiep en een gillend geluid. Paniek in de tent. De baasjes springen op. Bekijken haar bekje...

Geplaatst op 7-08-2020

EEN VIRUS IS GEEN BACTERIE

Tante Beth heeft en vriendje. Nou ja, een vriend. Een Drentse Stabij. Sil, heet ie. Hij is twee jaar oud. Tante Beth hangt voortdurend verliefd...

Geplaatst op 4-08-2020

 

SCHOORL

Het zal jullie verbazen maar jullie correspondent is ook maar een mens. Soms laakbaar, soms feilbaar en soms, echt maar heel zelden, op vakantie. Nu niet...