B.C. HWH 75 jaar
Geplaatst op donderdag 2 februari 2017 - 11:34

 

Zaterdag 29 april 2017 vieren wij ons lustrumfeest extra feestelijk op een historische plek in Soest, nl. De Kleine Melm aan de Eemweg 4.

.

http://www.bed-en-breakfast.nl/benbs/476/20120703163847-HomepagefotoBB.JPG

De Kleine Melm is een bijzonder historisch plekje in Soest. Het huis stamt uit 1689,was in gebruik als Veerhuis, café en oversteekplaats over de Eem naar Hoogland. De veerpont was tot 1976 in gebruik. De eigenaar en veerman  “Zwarte Willem” was alom bekend in Soest en omstreken. Bij sommigen nu bekend door de nabijgelegen fietsboot-opstapplek.

Tegenwoordig wordt de sfeervol gerestaureerde loods naast het woonhuis verhuurd voor bijzondere feesten. Bij mooi weer kan er ook gebruik worden gemaakt van het schitterend aan de Eem gelegen terras.

Het Lustrumfeest:

Welkom op partyboot “de Amer”vanaf 10.45u.

aangemeerd aan het terras. We varen van 11u.tot13u.onder het genot van koffie met gebak en een lichte lunch. Muzikale begeleiding door rotary-shantykoor”de Eemlandvaarders” uit Baarn.

De Lustrumdrive:

Om 13.30 uur begint de lustrumdrive onder het genot van drankjes en lekkers.

Ontvangst:

Van ca. 17.00u.tot 18.00u.is er een borreluurtje gepland met aansluitend de ludieke prijsuitreiking. Aankomst van partners van leden die deel willen nemen aan het luxe buffet inclusief drankjes. De kosten zijn 25 euro per persoon.

Buffet:

Vanaf ca. 18.30u.wordt het luxe buffet verzorgd door het bekende horeca -echtpaar Jan en Marja van der Mey uit Soest. Bij mooi weer kunnen we natuurlijk gebruik maken van het terras.

 

Rond 21.00 u. zal het feest ten einde zijn. Hopelijk kunnen we dan terug kijken op een geslaagd feest waarbij alle leden aanwezig waren.

Het bestuur heet u van harte welkom!!!

Parkeren:

Op het terrein en vooral langs de toegangsweg Eemweg 3764DG Soest is er gelegenheid te parkeren alsook op het in de buurt gelegen parkeerterrein van de dierenopvang. Dan moet er een stukje gelopen worden.

Om tijdig alle voorbereidingen te kunnen treffen, willen wij graag uiterlijk voor 1 april  horen of jullie op 29 april a.s. aanwezig zullen zijn.

 

Opgave via inlevering van onderstaande strook bij Dik en Tineke Uittenbogaard. De betaling voor niet leden (partners) graag via rek. NL29INGB0008041186 tnv. B.C.HWH      ovv. lustrumfeest en naam deelnemer

 

 

 

Hierlangs afknippen

Naam:………………………………………………..zal wel/niet deelnemen aan het lustrumfeest.

Mijn partner………………………………………………..……zal deelnemen aan het buffet.

Kosten 25 euro p.p.incl. drank.

 

Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig zijn dan kunt u dit melden via

Uittenbogaard@ziggo.nl of tel.: 0651732049

 

                    https://www.nbbclubsites.nl/sites/default/files/styles/clublogo/public/groepen/2017/logo/HWHlogo.jpg