Bridgeclub Het Witte Huis (HWH) is een actieve vereniging, waar zowel serieus bridgen als gezelligheid belangrijk zijn. Iedere maandagavond spelen we in de Koppeling, de Clomp 1904, 3704KS, Zeist. HWH neemt met 3 viertallen deel aan de viertallencompetitie van het district Utrecht.

Vanaf begin september 2017 is er een speciale lijn voor bridgers die de bridgecursus gevolgd hebben, maar ook thuisbridgers kunnen zich hier verder in bridge ontwikkelen. In deze recreantenlijn wordt in een aangepast tempo gespeeld en is ondersteuning aanwezig.

Wil je kennismaken met HWH neem dan contact op met Jos Groot (jos.groot@xs4all.nl of 06 39278876). Je kunt vrijblijvend enkele keren meespelen om te ervaren of HWH ook voor jou de juiste club is. Als je geen partner hebt dan zoeken we er een voor je.

Regelmatig organiseert HWH bridgecursussen voor beginners en (iets meer) gevorderden. Heb je belangstelling voor een cursus neem dan contact op met Jos Groot (jos.groot@xs4all.nl of 06 39278876).

 

Toernooien

HWH organiseert dit seizoen 2 toernooien:

 

  • High Tea Drive

De uitslag van de High Tea Drive is te vinden bij de knop "uitslagen". De foto's zijn te vinden onder de knop "fotoalbums".

 

  • Open Viertallen Kampioenschap van Zeist

De eerste toernooimiddag is achter de rug. De uitslagen zijn te vinden via de knop "uitslagen".

 

 

 

 

 

 

Op de speelavond wordt er met, via de computer, voorgesorteerde spellen gespeeld. De spelverdelingen zijn beschikbaar via de Uitslagen op deze site.