Bridgeclub Het Witte Huis (HWH) is een actieve vereniging, waar zowel serieus bridgen als gezelligheid belangrijk zijn. Iedere maandagavond spelen we in de Koppeling, de Clomp 1904, 3704KS, Zeist. HWH neemt met 3 viertallen deel aan de viertallencompetitie van het district Utrecht.

Wil je kennismaken met HWH neem dan contact op met Jos Groot (jos.groot@xs4all.nl of 06 39278876). Je kunt vrijblijvend enkele keren meespelen om te ervaren of HWH ook voor jou de juiste club is. Als je geen partner hebt dan zoeken we er een voor je.

 

Zomerdrives 2020

We gaan weer live bridgen. Ondanks de corona beperkingen organiseert HWH weer haar bekende zomerdrives op de maandagavond. Deze zomercompetitie wordt gehouden  van 20 juli t/m 31 augustus. Iedere avond wordt een topintegraal van 24 spellen gespeeld. Aanvang is 19:30.

 

HWH houdt zich aan het corona bridgeprotocol dat is opgesteld door de NBB. Ter ondersteuning gebruiken we de HWH corona richtlijn, waarin het bridgeprotocol is uitgewerkt voor onze speelzaal.

Speelgelegenheid is de Koppeling, de Clomp 1904 in Zeist. Deelname aan de drives is 4 euro per paar. Iedere avond zijn er prijzen in natura en meesterpunten.

 

Aanmelden bij voorkeur via deze website tot uiterlijk 16:00 uur op de speeldag. Dit gaat via de knop afmelden/aanmelden aan de linkerkant van dit bericht. Graag naam, NBB nummer, e-mailadres en telefoonnummer vermelden van beide spelers.

Telefonisch aanmelden kan via 06 39278876 of 06 83610836.

 

Zijn er nog vragen? Bel 06 39278876 of 06 83610836.

Graag tot ziens in de Koppeling op maandagavond!

 

Begeleiding leden

HWH stimuleert het groeien van haar leden in het bridgespel. Leden die zich verder willen bekwamen kunnen cursussen volgen. Dit kan door (met gereduceerde kosten) een cursus van het district te volgen. Als voor een apart onderwerp voldoende belangstelling bestaat dan wordt een maatwerk cursus op de club gegeven.

Voor ieder paar is een coaching traject mogelijk. Met een ervaren speler van de club kun je je biedsysteem verder ontwikkelen en kun je training krijgen in bieden, af- en tegenspel. 

 

 

 

 

 

 

Op de speelavond wordt er met, via de computer, voorgesorteerde spellen gespeeld. De spelverdelingen zijn beschikbaar via de Uitslagen op deze site.