Bridgeclub Het Witte Huis (HWH) is een actieve vereniging, waar zowel serieus bridgen als gezelligheid belangrijk zijn. Iedere maandagavond spelen we in de Koppeling, de Clomp 1904, 3704KS, Zeist. HWH neemt met 3 viertallen deel aan de viertallencompetitie van het district Utrecht.

Vanaf begin september 2017 is er een speciale starterslijn voor bridgers die de bridgecursus gevolgd hebben, maar ook thuisbridgers kunnen zich hier verder in bridge ontwikkelen.

Wil je kennismaken met HWH neem dan contact op met Jos Groot (jos.groot@xs4all.nl of 06 39278876). Je kunt vrijblijvend enkele keren meespelen om te ervaren of HWH ook voor jou de juiste club is. Als je geen partner hebt dan zoeken we er een voor je.

Regelmatig organiseert HWH bridgecursussen voor beginners en (iets meer) gevorderderden. Heb je belangstelling voor een cursus neem dan contact op met Jos Groot (jos.groot@xs4all.nl of 06 39278876).

 

Open Viertallen Kampioenschap van Zeist

Het Open Viertallen Kampioenschap van Zeist gaat vanwege onvoldoende aanmeldingen niet door. We zijn wel van plan in het volgende seizoen dit kampioenschap opnieuw te gaan organiseren.

 

 

De onderstaande foto geeft een impressie van “even voorkaarten” aan onze stamtafel.

De volgende foto geeft een inkijkje bij de speelavond.

 

Op de speelavond wordt er met, via de computer, voorgesorteerde spellen gespeeld. De spelverdelingen zijn beschikbaar via de Uitslagen op deze site.