Bridgeclub Het Witte Huis (HWH) is een actieve vereniging, waar zowel serieus bridgen als gezelligheid belangrijk zijn. Iedere maandagavond spelen we in de Koppeling, de Clomp 1904, 3704KS, Zeist. HWH neemt met 3 viertallen deel aan de viertallencompetitie van het district Utrecht.

Wil je kennismaken met HWH neem dan contact op met Jos Groot (jos.groot@xs4all.nl of 06 39278876). Je kunt vrijblijvend enkele keren meespelen om te ervaren of HWH ook voor jou de juiste club is. Als je geen partner hebt dan zoeken we er een voor je.

Regelmatig organiseert HWH bridgecursussen voor beginners en (iets meer) gevorderderden. Heb je belangstelling voor een cursus neem dan contact op met Jos Groot (jos.groot@xs4all.nl of 06 39278876).

 

Zomerdrives 2018

 

Ook dit jaar organiseert HWH weer haar bekende zomerdrives op de maandagavond. Deze zomercompetitie wordt gehouden  van 11 juni t/m 20 augustus. Er zijn 9 topintegraal avonden waar 24 spellen worden gespeeld.

Aanvang is 19:30.

De zomercompetitie wordt afgesloten met een feestelijke slotdrive op 27 augustus waaraan iedereen mee kan doen. Om de individuele zomerkampioen van HWH te kunnen worden moet je minimaal 4 van de 9 keer meedoen. De 4 beste scores tellen.

Speelgelegenheid is de Koppeling, de Clomp 1904 in Zeist. De kosten bedragen 3 euro per paar. Iedere avond zijn er prijzen in natura en meesterpunten.

Op 30 juli en 6 augustus is onze speelgelegenheid de Koppeling vanwege de vakantie gesloten. Er is op die dagen geen zomerdrive.

 

Aanmelden kan op 2 manieren:

 

  • Via de website, tot uiterlijk 16:00 op de speeldag. Dit gaat via de knop afmelden/aanmelden, die je aan de linkerkant ziet staan. Graag naam, NBB nummer en e-mailadres vermelden.
  • Aan de zaal, liefst rond 19:15 om op tijd te kunnen beginnen.

 

Zijn er nog vragen? Bel Dik Uittenbogaard, 06 5173 2049.

 

 

 

 

 

Op de speelavond wordt er met, via de computer, voorgesorteerde spellen gespeeld. De spelverdelingen zijn beschikbaar via de Uitslagen op deze site.