2e Lustrumfeest

Sommige dagen brengen een glimlach op je gezicht als je er aan terugdenkt. De dag van het tweede lustrumfeest is er zo één! Het was een dag waarop alles nu eens goed ging.

Te starten met het weer: een mooie zonnige dag. Ten tweede de feestlocatie: een mooi centrum met vriendelijke bediening. Vervolgens het lustrumfeest zelf: tot in de puntjes georganiseerd door Hannie Koudijs, Harry Horsch en Gregoor Koenders.

Na de ontvangst met koffie en Limburgse vlaai werden de speciale gasten van deze dag een hartelijk welkom geheten. Het betrof ons oudste lid Mary Oosterveen en haar bridgepartner Rijkje Verheul en ons lid van verdienste Remco Schobben met zijn bridgepartner Jan Tabak. Enorm leuk dat zij bij deze feestelijke dag aanwezig waren.

Na een toespraak van Harry waarbij hij de geschiedenis van ZBC Den Hommel memoreerde en een oproep deed om toch vooral de komende ALV bij te wonen, vertelde de voorzitter een grappig verhaal over hoe de bridgeterminologie een klaverjassende dame de conclusie deed trekken dat bridgers rare vogels dan wel viespeuken zijn.

Daarna kon de bridgedrive starten en werden we verrast door de bijzonder spellen. Aan het einde van de wedstrijd bezorgde zowel FC Utrecht als Tom Dumoulin de leden een extra plezierige middag door te winnen.

Na de prijsuitreiking werden de bestuursleden en Tineke Beuk van de TC in het zonnetje gezet voor hun 10-jarige inzet voor de club.

Het buffet was smaakvol gepresenteerd en voldeed ruimschoots aan de verwachting. Complimenten aan de kok.

Na een koude afsluiting ging een ieder voldaan en tevreden huiswaarts.

Een prachtige herinnering rijker!