Welkom op de website van bridgeclub Door Durf Sterk in Vleuten.

 

 

 

 

 

 

Clubavond regulier

Elke donderdagavond spelen we van 19:40 uur tot elf uur in buurtcentrum De Schakel. Daarnaast worden op de woensdagavonden regelmatig extra oefenavonden door de leden voor de leden georganiseerd. Dit zijn laagdrempelige inloopavonden waar de leden terecht kunnen om informeel een kaartje te leggen, waar minder ervaren spelers feed-back krijgen op bieden en spelen en terloops vragen kunnen stellen over alles wat met bridgen te maken heeft aan ervaren spelers. De Schakel is een goed bereikbare locatie aan de Schoolstraat nr. 11 in Vleuten, vlak bij Utrecht. Je kunt er goed de auto (gratis) parkeren.

 

Clubavond-Light / de "Light-line"

Naast spelen in reguliere A en B lijnen, organiseert DDS de succesvolle een variant op de clubavond in een aparte groep. Geschikt voor startende bridgers die nog willen wennen aan het spelen op een club, of voor wie het al lang geleden is dat ze op een club hebben gespeeld. Het tempo ligt lager dan gebruikelijk en de sfeer is ontspannen doordat er een prettige mix is tussen het spelen van een wedstrijd en gemoedelijk kaarten. Sportief en gezellig! 

 

In plaats van 6 rondes met 4 spellen, worden in de ‘Light-lijn’ 5 rondes gespeeld. Er worden dezelfde spellen gespeeld als in de andere groepen, zodat er naderhand wel vergelijk mogelijk is met wat door de ervaren bridgers werd gespeeld. Ook mag de systeemkaart als geheugensteun gebruikt worden bij het bieden en het (tegen)spelen. Als onverhoopt niet alle spellen gespeeld kunnen worden, heeft dat geen negatieve gevolgen voor de uitslag. Nieuwsgierig? Meer weten? Kijk op de volgende pagina.

 

De starttijd is 19:40 uur en voor de ‘Light-lijn’ volgt al om 22:30 uur de uitslag.

 

Flexibel Bridge

Het is mogelijk om je clubavond wat flexibeler in te richten. Gewoonlijk spelen we 24 spellen in 6 speelronden. Wanneer je dat veel vindt, is het mogelijk om 5 speelronden te spelen (dus 20 spellen). Hierdoor ben je dan ongeveer een half uur eerder klaar. Je kunt dat wekelijks beslissen. Dus: ben je liever wat eerder thuis? Dan speel je die avond 5 ronden. Speel je graag meer spellen? Dan doe je alle 6 ronden mee. Jij beslist!

 

Interesse

Heb je interesse in onze club? Kom dan vooral eens kijken op een clubavond.Elke donderdag is er vanaf 19.30 uur altijd iemand aanwezig die vragen kan beantwoorden. Wil je een of meer keren proefspelen? Ook dan ben je op donderdagavonden van harte welkom!

 

Lid worden of meer informatie ontvangen kan door contact op te nemen met Joke. Dat kan per mail of telefoon via ederveen.joke@hccnet.nl of 06-46377226.