Welkom op de website van bridgeclub DDS in Vleuten.

 

Clubavond

 

Elke donderdagavond spelen we van kwart voor acht tot ongeveer elf uur in buurtcentrum De Schakel. De Schakel is een goed bereikbare locatie aan de Schoolstraat nr. 11 in Vleuten, vlak bij Utrecht. Je kunt er goed de auto (gratis) parkeren.

 

Flexibel Bridge

Het is mogelijk om je clubavond wat flexibeler in te richten. Gewoonlijk spelen we 24 spellen in 6 speelronden. Wanneer je dat veel vindt, is het mogelijk om 5 speelronden te spelen (dus 20 spellen). Hierdoor ben je dan ongeveer een half uur eerder klaar. Je kunt dat wekelijks beslissen. Dus: ben je liever wat eerder thuis? Dan speel je die avond 5 ronden. Speel je graag meer spellen? Dan doe je alle 6 ronden mee. Jij beslist!

 

Interesse

Heb je interesse in onze club? Kom dan vooral eens kijken op een clubavond. Er is nog ruimte voor uitbreiding van het aantal leden en je bent ook als single van harte welkom! Elke donderdag is er vanaf 19.30 uur altijd iemand aanwezig die vragen kan beantwoorden. Wil je een of meer keren proefspelen? Ook dan ben je op donderdagavonden van harte welkom!

 

Lid worden kan natuurlijk ook meteen. Neem dan contact op met Joke Ederveen. Dat kan per mail of telefoon via ederveen.joke@hccnet.nl of 06-46377226.