Welkom op de website van bridgeclub DDS in Vleuten.

 

Zomerdrive 20 juli vervalt!

Voor één keer vervalt helaas de zomerdrive. We werden verrast met de melding dat vanwege onderhoud de speellocatie deze week niet beschikbaar is. 

 

Zomerbridge van start!

Vanaf donderdag 15 juni tot 31 augustus organiseren we weer (op alle donderdagavonden) onze zomerdrives. Natuurlijk doen we dat op ons thuishonk: buurtcentrum De Schakel in Vleuten.

We starten rond 19:45 uur. Aanmelden kan aan de zaal vanaf 19:30 uur.

Deelname aan de zomerdrive is geheel gratis!

Heeft u vragen? U kunt terecht bij Theo van Munnen: 06-29 02 27 66 of via dds@vanmunnen.info 

 

Bridgecursussen starten weer in oktober!

Vanaf 5 oktober starten weer cursussen voor beginners en gevorderden. De inschrijving voor beide cursussen is begonnen.

 

Kijk voor meer informatie over de beginnerscursus op http://www.nbbclubsites.nl/club/2002/pagina/410810

 

Voor informatie over de cursus voor gevorderden gaat u naar http://www.nbbclubsites.nl/club/2002/pagina/236985.

 

Clubavond

 

Elke donderdagavond spelen we van kwart voor acht tot ongeveer elf uur in buurtcentrum De Schakel. De Schakel is een goed bereikbare locatie aan de Schoolstraat nr. 11 in Vleuten, vlak bij Utrecht. Je kunt er goed de auto (gratis) parkeren.

 

Flexibel Bridge

Het is mogelijk om je clubavond wat flexibeler in te richten. Gewoonlijk spelen we 24 spellen in 6 speelronden. Wanneer je dat veel vindt, is het mogelijk om 5 speelronden te spelen (dus 20 spellen). Hierdoor ben je dan ongeveer een half uur eerder klaar. Je kunt dat wekelijks beslissen. Dus: ben je liever wat eerder thuis? Dan speel je die avond 5 ronden. Speel je graag meer spellen? Dan doe je alle 6 ronden mee. Jij beslist!

 

Interesse

Heb je interesse in onze club? Kom dan vooral eens kijken op een clubavond. Er is nog ruimte voor uitbreiding van het aantal leden en je bent ook als single van harte welkom! Elke donderdag is er vanaf 19.30 uur altijd iemand aanwezig die vragen kan beantwoorden. Wil je een of meer keren proefspelen? Ook dan ben je op donderdagavonden van harte welkom!

 

Lid worden kan natuurlijk ook meteen. Neem dan contact op met Joke Ederveen. Dat kan per mail of telefoon via ederveen.joke@hccnet.nl of 06-46377226.