Welkom op de website van bridgeclub Door Durf Sterk in Vleuten.

 

Clubavond uitsluitend on-line

Met ingang van 23 april worden de wekelijkse donderdag-clubavonden gehouden via StepBridge clubsessies. Hieraan kunnen alle DDS-leden (ook de cursisten) meedoen, mits zij beschikken over een (gratis) (proef)account bij StepBridge.

 

Voorlopig zijn er geen bridge-activiteiten in De Schakel. De mogelijkheid om via een aparte starters-clubsessie te oefenen met bridgen wordt momenteel voorbereid.

 

Heb je interesse in de club en wil je ook lid worden om mee te spelen op de on-line clubavonden, neem dan contact op met Joke Ederveen. Dat kan per mail via ederveen.joke@hccnet.nl of telefoon 06-46377226.

 

Lustrum

Op 5 oktober werd het 50 jaar bestaan van de bridgeclub uitgebreid gevierd in Gasterij Wielrevelt in Haarzuilens. Het was een drukbezochte, gezellige dag en een weerzien met oud-leden. Een puzzelrit, een individuele bridgereis, receptie, een buffet en tot slot een spetterend swingfeest in DDS-stijl maakte het een onvergetelijke gebeurtenis. Bekijk het fotoalbum (alleen toegankelijk voor leden, na inloggen).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onderstaande informatie geeft de clubactivititen weer die plaatsvonden vóór de lock-down in maart.

 

Clubavond regulier

Elke donderdagavond spelen we van 19:40 uur tot elf uur in buurtcentrum De Schakel. Daarnaast zijn er iedere woensdag inloopavonden door de leden voor de leden, die beginnen om 19:30. Dit zijn laagdrempelige inloopavonden waar de leden en cursisten terecht kunnen om informeel een kaartje te leggen, waar minder ervaren spelers feed-back krijgen op bieden en spelen en terloops vragen kunnen stellen over alles wat met bridgen te maken heeft aan ervaren spelers. Je hoeft je hiervoor niet op te geven.

 

Flexibel Bridge

Het is mogelijk om je clubavond wat flexibeler in te richten. Gewoonlijk spelen we 24 spellen in 6 speelronden. Wanneer je dat veel vindt, is het mogelijk om 5 speelronden te spelen (dus 20 spellen). Hierdoor ben je dan ongeveer een half uur eerder klaar. Je kunt dat wekelijks beslissen. Dus: ben je liever wat eerder thuis? Dan speel je die avond 5 ronden. Speel je graag meer spellen? Dan doe je alle 6 ronden mee. Jij beslist!

 

Interesse

Heb je interesse in onze club? Kom dan vooral eens kijken op een clubavond.Elke donderdag is er vanaf 19.30 uur altijd iemand aanwezig die vragen kan beantwoorden. Wil je een of meer keren proefspelen? Ook dan ben je op donderdagavonden van harte welkom!

 

De Schakel is een goed bereikbare locatie aan de Schoolstraat nr. 11 in Vleuten, vlak bij Utrecht. Je kunt er goed de auto (gratis) parkeren.