Welkom op de website van B.C. Overslag in Papendrecht.

 

Wij zijn een hechte vereniging, waarbij gezelligheid voorop staat. Wij spelen met wederzijds respect, interesse voor elkaar én vooral in het bridgen, maar dan wel op een sociale manier. 

 

Bridgen is een fantastische denksport. Wil je hiervan optimaal genieten, ga op zoek en kies met zorg de club die bij je past. Kom vrijblijvend bij ons proefspelen en geniet van onze gastvrijheid. 

 

Wij spelen op woensdagavond vanaf 19.30 uur. Je vindt ons in het Denksportcentrum Papendrecht, kleine zaal (na de ingang rechtsaf).

 

Interesse? Bel 078-6157758 of 06-10276192.

Kijk in de linkerkolom voor alle info over B.C. Overslag.

 

Weetje: "Overslag" is zowel een bridgeterm (om extra punten te verdienen) als een gymnastiekterm (zie ons logo linksboven!).

 

 

 Op donderdag 26 september 2019 start de beginnerscursus om te leren Bridgen voor een spotprijs: 12 lessen voor € 35,- per persoon in het Denksportcentrum, Van der Palmstraat 12, Papendrecht,...

 Met ingang van 4 september 2019 zijn Ricky en Bert de Nie door de leden, aanwezig op de Algemene Ledenvergadering, aangesteld om het secretariaat over te nemen van Annemarie van Wissen-Busser, na...

 Op woensdag 24 oktober jl. is na een proefperiode gedurende de eerste competitie in overleg met de leden besloten de aanvangstijd van de bridgeavond te wijzigen van 19:45 uur naar 19:30 uur.