Wachtwoord aanmaken

MijnNBB

Via www.mijnnbb.nl is de NBB-ledenadministratie direct toegankelijk geworden voor leden en clubbestuurders. Leden kunnen hun eigen gegevens raadplegen en wijzigen. De secretaris van een bridgevereniging kan nu zelf het ledenbestand online onderhouden in de NBB-ledenadministratie en hoeft dus niet meer zelf een apart ledenbestand bij te houden.
Er kunnen veel gegevens worden vastgelegd, bijvoorbeeld voornamen. Er zijn eenvoudige en flexibele downloadmogelijkheden gemaakt voor ledenlijsten, meesterpunten of het NBB-Rekenprogramma.
Zodra u inlogt op www.mijnnbb.nl met uw NBB-nummer zal het systeem u herkennen en automatisch toegang geven tot de mogelijkheden die bij uw eventuele functie(s) horen, zoals het muteren van (uw eigen) gegevens of het opvragen van verenigingsgegevens. Als een clublid bijvoorbeeld een nieuwe clubfunctie krijgt, of van een tweede vereniging lid wordt, worden automatisch de toegangsmogelijkheden van zijn persoonlijke login aangepast.

Wachtwoord
Om uw persoonlijke inloggegevens op te vragen gaat u naar www.mijnnbb.nl - wachtwoord opvragen en nadat u uw lidnummer hebt ingevuld worden de gegevens verzonden naar het mailadres dat bij de NBB van u bekend is.
Als er geen mailadres van u bekend is bij de NBB kunt u uw wachtwoord pas opvragen nadat u uw mailadres hebt doorgeven aan helpdesk@bridge.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of aan de secretaris van uw vereniging, die het mailadres zelf direct in de NBB-ledenadministratie kan zetten. Het wachtwoord dat u ontvangt is hoofdlettergevoelig. Neem het exact over, anders wordt het niet geaccepteerd. Nadat u voor de eerste keer bent ingelogd kunt u direct het wachtwoord vervangen voor een persoonlijk wachtwoord.
MijnNBB uitleg