Informatie over Je Coupe

Onze vaste speelavond is dinsdagavond. We beginnen om 19.45 uur, en eindigen rond 23.00. Op de clubavond worden 6 ronden van 4 spellen gespeeld, in totaal dus 24 spellen. Elke ronde duurt 30 minuten; de spellen zijn gedupliceerd. Halverwege de avond (na de 3e ronde) is er een pauze van ca. 5 minuten ingelast. We beginnen het bridgeseizoen op de 1e dinsdag van september met de 1e competitiezitting. Per seizoen spelen we 5 parencompetities van 6 avonden. In januari en februari spelen we een viertallencompetitie, hieraan kunnen, tegen een kleine vergoeding (zie tab contributie), ook viertallen van andere clubs meedoen. We eindigen het seizoen met de Slotdrive op de laatste dinsdag van mei. In de maanden juni, juli en augustus kunt u meedoen aan zomeravondbridge (elke dinsdag- en donderdagavond). Deze zomeravondcompetitie wordt georganiseerd door het Denksportcentrum Papendrecht. Naast de 6 competities spelen we de Kerstdrive en zoals hierboven al is aangegeven de Slotdrive. Op dit moment spelen wij in 3 groepen van 12 paren. Na elke parencompetitie vindt er promotie en degradatie plaats van 3 paren. Wij spelen in het mooie Denksportcentrum Papendrecht(DCP) aan de V.d.Palmstraat 12.

Je Coupe heeft plaats voor bridgers van ieder niveau, van beginners tot ervaren wedstrijdbridgers. Voor u beslist om lid te worden, mag u bij ons altijd 1 avond of een competitie van 6 avonden vrijblijvend meespelen. Natuurlijk is iedereen welkom bij onze vereniging, waar gezelligheid voorop staat!

Als u meer wilt weten over onze club, kunt u terecht bij Ronald Guit, wedstrijdleider, telefoon: 078-6124208 of e-mail: r.guit@upcmail.nl