Zomeravond Drive 2018

 

Ook dit jaar organiseren de vier Lingewaardse bridgeclubs, aangesloten bij de NBB (Bridgeclub Gendt, B.C. Doublet uit Bemmel, Bridgeclub Huissen en Cool Down) gezamenlijk de zomeravond bridge. Zij doen dat op toerbeurt, wekelijks in de maanden juli en augustus, elk op hun eigen speellocatie, volgens onderstaand rooster:

 

Dag

Datum

Gastvereniging

Locatie

Dinsdag

3 juli

B.C Doublet

De Kinkel, Bemmel

Dinsdag

10 juli

B.C Doublet

De Kinkel, Bemmel

Dinsdag

17 juli

B.C. Huissen

Koelhuis, Huissen

Dinsdag

24 juli

B.C. Huissen

Koelhuis, Huissen

 

   

 

Woensdag*

1 augustus 

B.C. Cool Down

Koelhuis, Huissen

Dinsdag

7 augustus 

B.C. Cool Down

Het Koelhuis, Huissen

Dinsdag

14 augustus 

B.C.Gendt

De Klok, Gendt

Dinsdag

21 augustus 

B.C. Gendt

De Klok, Gendt

*ivm Huissense Dag op dinsdag

Deelname is mogelijk voor iedere bridger,  lid of geen lid van een organiserende club, zowel wonend in de gemeente Lingewaard als komend van daarbuiten. Ook thuisbridgers kunnen dus meedoen.

 

Inschrijving vindt plaats per paar en per keer,  voorafgaand aan elke speelavond. In verband daarmee dienen deelnemers zich op die avonden vóór 19.15 uur te hebben aangemeld. Er is dan voldoende tijd  om het speelschema samen te stellen en uiterlijk 19.30 uur met spelen te beginnen.  Vanaf 19.00 uur zijn daarvoor de locaties toegankelijk en mensen die u ontvangen beschikbaar.

 

Meesterpunten kunnen elke avond worden behaald.

Prijzen zijn er elke avond, in iedere lijn voor 3 paren.

 

Inschrijfgeld € 4,- per paar (€ 2,- per persoon) per keer. Dit voor de bestrijding van kosten voor huur van de ruimten, het aanvragen en toekennen van meesterpunten en voor prijzen.

 

Zomeravondkampioenschap: Met een minimale deelname van 4 van de 8 avonden ding je mee naar het zomerkampioenschap. De 4 hoogste scores tellen mee op individuele basis. De stand is via het NBB rekenprogramma op de websites van alle deelnemende verenigingen te raadplegen waarna op 21 augustus in Gendt de Zomertrofee uitgereikt zal worden.