Zomeravond Drive 2019

 

Zomeravondbridge 2019

 

De winnaars van de Zomeravonddrive 2019 zijn geworden:

De heren Erik Willems en Jaap van Veldhuijzen

 

Voor een overzicht van alle uitslagen kijk dan op de link zomeravonjddrive 2019  https://www.nbbclubsites.nl/club/15024/uitslagen

In 2020 zullen we in de zomermaanden juli en augustus weer de zomeravond bridgedrive organiseren en hopen u daar dan weer te ontmoeten.

 

Berichtgeving 2019

Opnieuw organiseren de vier Lingewaardse bridgeclubs, aangesloten bij de NBB. (Bridgeclub Gendt, B.C. Doublet, Bridgeclub Huissen en B.C. Cool Down) gezamenlijk zomeravondbridge. Wederom op toerbeurt, wekelijks in de maanden juli en augustus, elk op hun eigen speellocatie, volgens onderstaand rooster:

 

Dinsdag 2 juli Doublet De Kinkel, van Ambestraat 1 in Bemmel

Dinsdag 9 juli Doublet De Kinkel, van Ambestraat 1 in Bemmel

 

Dinsdag 16 juli B.C.H. Het Koelhuis, Koelhuisstraat 3 in Huissen

Dinsdag 23 juli B.C.H. Het Koelhuis, Koelhuisstraat 3 in Huissen

 

Woensdag 31 juli  Cool Down Het Koelhuis, Koelhuisstraat 3 in Huissen

Dinsdag 6 augustus Cool Down Het Koelhuis, Koelhuisstraat 3 in Huissen

 

Disndag 13 augustus B.C. Gendt Café de Klok, Markt 1 in Gendt

Dinsdag 20 augustus B.C. Gendt Café de Klok, Markt 1 in Gendt

 

NB. In verband met de Huissense Dag op dinsdag 30 juli wordt die week op woensdag 31 juli gespeeld.

 

Deelname is mogelijk voor iedere bridger, lid of geen lid van een organiserende club, zowel wonend in de gemeente Lingewaard als komend van daarbuiten. Ook thuisbridgers kunnen dus meedoen.

 

Inschrijving vindt plaats per paar en per keer, voorafgaand aan elke speelavond. In verband daarmee dienen deelnemers zich op die avonden vóór 19.15 uur te hebben aangemeld. Er is dan voldoende tijd om het speelschema samen te stellen en uiterlijk 19.30 uur met spelen te beginnen. Vanaf 19.00 uur zijn daarvoor de locaties toegankelijk en mensen die u ontvangen beschikbaar.

 

Meesterpunten kunnen elke avond worden behaald. De organiserende clubs wisselen de gegevens van hun leden die daarvoor nodig zijn (namen en NBB-lidmaatschapsnummers) onderling uit.

Inschrijfgeld € 4,- per paar (€ 2,- per persoon) per keer. Dit voor de bestrijding van kosten voor huur van de ruimten, het aanvragen en toekennen van meesterpunten en voor prijzen.

 

Zomeravondkampioenschap: vorig jaar is het “Lingewaards zomeravondbridgekampioenschap” ingesteld. Dit bleek de wensen van pure gezelligheidsspelers niet te schaden en een schot in de roos voor de wat competitiever ingestelden. Reden dus om dit voort te zetten. Van elke deelnemer individueel wordt het gemiddelde van de 4 beste scores berekend. Degene met dat hoogste gemiddelde wordt kampioen. Met een minimale deelname aan 4 van de 8 avonden, ding je dus mee naar het kampioenschap. Speel je dat minimale aantal avonden met een vaste partner, doe je dat uiteraard als paar.

 

We zien je graag op één van de speelavonden.