Competitie seizoen 2018/2019: 6e speelronde.
Geplaatst op donderdag 9 mei 2019 - 14:01 door Coen Matzinger

                                                                (Het bericht, zoals geplaatst in de weekkranten).

 

Na een spannende en sportieve strijd werd de zesde ronde van dit speelseizoen van de Bridgeclub Gendt beëindigd. De speelavonden van deze ronde werden in de vaste speellocatie de Klok Horeca in Gendt gehouden. Deze speelronde leidde tot de volgende resultaten in de drie speellijnen:

In de A-lijn eindigden als eerste: Ellen Groenen en Jannie van de Werken, als tweede: Ad Augustin en Gé Lijbers en als derde: Ton Giesen en Arie Puiman.

In de B-lijn promoveerden naar de A-lijn: als eerste: Jos van de Werken en Eric Groenen, als tweede: Lies Hegeman en Mieke van Gellecum en als derde: Piet Boeijen en Riet van der Velde.

                                                                                             2e in de B-lijn: Lies Hegeman en Mieke v. Gellecum

 

In de C-lijn promoveerden naar de B-lijn: als eerste: Annie Janssen en An Nissen, als tweede: Erica de Blécourt en Wilhelmien Hendriks en als derde: Tonnie van den Broek en Maja Sparnaay.

Hiermee werd de competitie van het speelseizoen 2018/2019 afgesloten.

Er zijn echter nog diverse activiteiten georganiseerd. Zo is er onder andere vanaf 2 juli 2019 wekelijks de Zomeravondbridge, samen met de bridgeclub Doublet uit Bemmel, de Bridgeclub Huissen en de bridgeclub Cool Down uit Huissen, waaraan ook door niet-leden kan worden deelgenomen. Meer informatie vindt U op de nader te noemen website.

Voorts is er dit jaar weer de bekende Kersen Drive.

Op zaterdag 29 juni 2019 organiseert de Bridgeclub Gendt voor de 27e keer de Kersen Drive tijdens het Kersenfeest in Gendt, waaraan door iedere bridgespeler, clublid of niet, kan worden deelgenomen. Ruim 200 deelnemers uit alle windstreken spelen in zes verschillende horecalocaties en wandelen van de ene naar de andere locatie over de gezellige braderie. Aan het einde van de dag worden in de Klok Horeca de prijzen uitgereikt door de Kersenkoningin en haar hofdames.

Meer informatie hierover en ook allerlei andere wetenswaardigheden betreffende de bridgeclub en het bridgespel vindt u op de website: www.bridgeclubgendt.nl.