Competitie seizoen 2018/2019: 5e speelronde.
Geplaatst op donderdag 28 maart 2019 - 20:49 door Coen Matzinger

Er is in de vijfde ronde van dit speelseizoen van de bridgeclub Gendt weer een gezellige strijd geleverd met vele uren enthousiast en gezellig spel. In de speellocatie de Klok Horeca waren het  vijf druk bezochte speelavonden met het volgende resultaat  in de drie speellijnen van de club:

In de A-lijn eindigden op de eerste plaats: Ellen Groenen en Jannie van de Werken, op de tweede plaats: Ad Augustin en Gé Lijbers en op de derde plaats: Ans Fransen en Bertus Setz.

In de B-lijn werden eerste: Gerda van Driel en Riet Oteman, tweede: Thea van Haaren en Truus Schrooten en derde: Annie Degen  en Leny Willemsen. Deze drie paren promoveerden daarmee naar de A-lijn.

In de C-lijn promoveerden naar de B-lijn de volgende paren: als eerste: Ineke en Sjaak van der Vegt, als tweede: Henk Janssen en Simone Rooding en als derde: Marian Berns en Fokke Kijlstra.

 

Op dinsdag 2 april 2019 start de zesde en tevens laatste speelronde van het seizoen 2018/2019.

Halverwege deze laatste ronde wordt op zaterdag 20 april 2019 voor de 15e keer de bekende Bloesem Fiets Drive georganiseerd voor zowel leden als niet-leden van de bridgeclub Gendt. Daarbij wordt door de deelnemers in groepen door het Betuwse landschap gefietst en wordt op 6 bijzondere locaties bridge gespeeld. Geïnteresseerden kunnen zich voor deze drive inschrijven, want er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Behalve deze Bloesem Fiets Drive is er op zaterdag 29 juni 2019 in Gendt ook nog de 27e Kersendrive.

 

                                               

                                         Eerste plaats in de C-lijn: Ineke en Sjaak van der Vegt.