♥♥  Welkom bij Bridge Club Gendt. ♥♥

In Coronatijd gelden andere afspraken; vanaf 19 mei 2020 spelen we in Clubverband Stepbridge. Voor instructies kijk onder Stepbridge. Blijf gezond.

B.C. Gendt heeft ruim 100 leden en speelt iedere dinsdagavond in drie lijnen in Café De Klok in Gendt. B.C. Gendt is een bijzondere vereniging waar gezelligheid en serieus bridgen heel goed samengaan. Jaarlijks organiseren we in de 2e helft van april de inmiddels zeer bekende Bloesem-fietsdrive en in juni tijdens het kersenfeest de bekende Kersendrive.

Altijd leuk om eens mee te doen.

U bent altijd welkom om eens te komen kijken, de sfeer te proeven en indien inpassend op de betreffende avond, een keer mee te spelen. Wij verzorgen ook cursussen als u het bridgespel wilt leren, of als u al enige tijd speelt en uw spel wilt verbeteren.

Op deze site kunt u alle informatie over onze vereniging vinden.

Wij zijn zuinig op de leden van onze club, u kunt zich ook aansluiten; de contributie bedraagt € 50,-- per jaar. U kunt ons bereiken via email: secretariaat@bridgeclubgendt.nl

 

♦♥♠De leden kunnen hier alle uitslagen (links in het menu onder uitslagen) vinden.

 

Klik ook eens op ons facebooklogo (links) voor actuele informatie, evenementen, filmpjes en leuke foto's.

 

 

Geplaatst op woensdag 3 juni 2020 - 13:36 door Jos van de Werken

 Hieronder de uitslagen van de derde ronde Stepbridge. Het waren spellen met lange kleuren wat de hersens bij menigeen deed kraken.

Uitslag     Speler Score 1. SimoonR -...
Geplaatst op woensdag 3 juni 2020 - 13:19 door Jos van de Werken

Hieronder de einduitslag van de twweede ronde Stepbridge, het waren weer bijzondere kaarten

 

Uitslag     Speler Score 1. RietRik - GerardRi 63,33% 2. PietBoe -...
Geplaatst op dinsdag 19 mei 2020 - 23:04 door Jos van de Werken

Onze eerste Stepbridge avond was ronduit een groot succes; met 30 personen speelde we voor de eerste keer Stepbridge. Iedereen was enthousiast en Jannie van de Werken beantwoordde als...