♥♥  Welkom bij Bridge Club Gendt. ♥♥

B.C. Gendt heeft ruim 100 leden en speelt iedere dinsdagavond in drie lijnen in Café De Klok in Gendt. B.C. Gendt is een bijzondere vereniging waar gezelligheid en serieus bridgen heel goed samengaan. Jaarlijks organiseren we in de 2e helft van april de inmiddels zeer bekende Bloesem-fietsdrive en in juni tijdens het kersenfeest de bekende Kersendrive.

Altijd leuk om eens mee te doen.

U bent altijd welkom om eens te komen kijken, de sfeer te proeven en indien inpassend op de betreffende avond, een keer mee te spelen. Wij verzorgen ook cursussen als u het bridgespel wilt leren, of als u al enige tijd speelt en uw spel wilt verbeteren.

Op deze site kunt u alle informatie over onze vereniging vinden.

Wij zijn zuinig op de leden van onze club, u kunt zich ook aansluiten; de contributie bedraagt € 50,-- per jaar.

 

♦♥♠De leden kunnen hier alle uitslagen (links in het menu onder uitslagen) vinden.

 

Klik ook eens op ons facebooklogo (links) voor actuele informatie, evenementen, filmpjes en leuke foto's.

 

 

Geplaatst op zaterdag 15 september 2018 - 13:53 door Jos van de Werken

De eerste wilddrive georganiseerd door Bridgeclub Doublet uit Bemmel en Bridgeclub Gendt. Schrijf je snel in, deelname is beperkt tot 50 paren.

Geplaatst op donderdag 6 september 2018 - 12:18 door Jos van de Werken

Jannie van de Werken werd tijdens de ALV door onze penningmeester Arie Puiman met een bloemetje in het zonnetje gezet. Zij is momenteel actief met het geven van tal van bridge thuiscursussen en...

Geplaatst op donderdag 6 september 2018 - 12:12 door Jos van de Werken

Het nieuwe bridgeseizoen is weer gestart met de gebruikelijke ALV. De nieuwe clubkampioenen seizoen 2017/2018 zijn geworden de heren Arie Puiman en Ton Giesen, tweede zijn geworden Jannie van de...