LENTE DRIVES

Download bijlage:
flyer pdf.pdf (5.15 MB)

In de maanden mei en juni organiseert Bridge Bond Nijmegen een flexibele competitie bestaande uit zes Lente Drives!

 

Wij openen tijdens deze Lente Drives onze deuren voor alle bridgers die geen lid zijn van onze club.

Ook voor niet-spelende leden, die misschien te druk zijn om zich voor een hele officiële competitie aan te melden, is dit een uitgelezen gelegenheid om weer eens langs te komen en mee te doen!

 

Je kunt er voor kiezen om alle avonden mee te doen, maar ook om eenmalig of meerdere keren mee te spelen.

Als je je niet vooraf voor alle avonden hebt opgegeven dan is het wel wenselijk om even tijdig te melden dat je graag op een bepaalde avond mee wilt spelen. Dan kan door een mailtje te sturen naar Gerard (G.Creemers@pivoton.nl).

 

De speelschema's bij deze competitie worden op sterkte ingedeeld via een zwitsers systeem. De eerste avond is gebaseerd op de uitslag van de laatste competitie of de inschatting van de wedstrijdleider. Bij de volgende avonden worden de paren met de hoogste gemiddelde scores in het Lente Drive klassement aan elkaar gekoppeld. In dit systeem spelen de sterkste paren over het algemeen tegen de sterkste paren, maar is er tegelijkertijd ook meer afwisseling in de mensen die je aan de andere kant van de tafel treft!

 

Bij elke Lente Drive worden er ook enkele kleine prijsjes weggegeven!

 

Meespelen is voor alle NBB-leden gratis. Niet alleen voor de mensen die lid zijn van onze club! Aan spelers die niet bij de NBB zijn aangesloten worden wel de administratiekosten voor het rekenprogramma van 50 cent per speler doorberekend. Voor mensen die geen lid zijn van de Bridge Bond Nijmegen is het daarom nodig om hun bondsnummer te kunnen overleggen.

 

We hopen tijdens deze Lente Drives kennis te maken met mensen die nog geen lid zijn van onze club! Daarnaast hopen we dat de dynamiek van dit Zwitserse systeem een leuke en spannende afwisseling zal van onze gebruikelijke competities.