Invallerslijst

 

Als jij (of je partner) op een avond verhinderd bent dan is het je eigen verantwoordelijkheid om zelf een invaller te regelen. Als dit problematisch lijkt te worden dan is het zaak om zo snel mogelijk met George Dragt contact op te nemen (06 – 5080 3233).

 

De eerste tien personen op onderstaande invallerslijst zijn lid van BBN en willen graag spelen. Probeer hen daarom altijd als eerste te benaderen. In geval van nood zijn de onderste drie spelers wellicht ook in staat om je uit de brand te helpen.

 

De regels met betrekking tot afwezigheid en het spelen met een invaller staan onderaan nogmaals vermeld.

 

Naam

Telefoon

E-mail

 

Pieter Prinsen

024 - 354 1947

phprinsen@gmail.com

 

Kees Hazen

 

hazen.kees@gmail.com

 

Hans Jacobs

024 – 641 9297

hanszelbackup@yahoo.com

 

Rob Roddeman

06 – 3874 2224

rob.roddeman@gmail.com

 

Mike Koeman

06 – 1996 7872

 

 

Jan Maasdam

 

decjan17@chello.nl

 

Jan Wielink

06 – 2146 3548

 

 

Alex Brouwers

06-18323848

dyslectic@gmail.com

 

Theo Eltink

 

theoeltink@gmail.com

 

Hans van Gorp

 

hvangorp385@gmail.com

Lid van Tempo

Hans Broeksteeg

06 – 1961 0541

 

In geval van uiterste nood!

 

 

 

Onze regels met betrekking tot afwezigheid op een competitieavond en het spelen met een invaller zijn er op gericht om een eerlijke competitie te waarborgen en een zo hoog mogelijke opkomst te realiseren.

 

Alle paren die zich hebben opgegeven voor een bepaalde competitie zijn zelf verantwoordelijk voor het regelen van een invaller in het geval er iemand niet kan spelen.

 

Het is zaak om tijdig te beginnen met het zoeken naar een invaller. Bij een bruiloft of concertbezoek is er altijd geruime tijd om een geschikte partner te vinden. Als een persoon op zaterdag ziek wordt, maar “hoopt om maandag wel weer beter te zijn” dan is het verstandig om onder voorbehoud al iemand te regelen zodat er geen paniek ontstaat als deze persoon op het laatste moment toch niet kan. Uiteraard zijn er jammer genoeg ook gelegenheden waarbij pas op het allerlaatste moment bekend wordt dat iemand niet in staat is om te spelen.

 

Voor het zoeken van een invaller kan het eigen netwerk geraadpleegd worden, maar ook de invallerslijst die op deze site te vinden is. Als deze opties beiden niks opleveren (negatief antwoord, onbereikbaar etc) dan is het zaak om zo snel mogelijk bij George (06 - 5080 3233) te melden dat dit probleem bestaat.

 

Over het algemeen levert het spelen met een invaller een mindere score op dan wanneer er met de vaste maat wordt gespeeld. Om dit te compenseren wordt de score gecorrigeerd. De invallersscore zal niet meer dan -5%/+5% of -18imp/+18imp afwijken van de gemiddelde score met de vaste partner.

 

Als meer dan de helft van het aantal speelavonden met een invaller is gespeeld, vindt geen correctie op invallersscores plaats en kan het paar niet promoveren.

 

Bij afwezigheid van een paar wordt een score toegekend van 40% of -36 imps.

 

Het is de verantwoordelijkheid van de deelnemers aan de competitie om zelf een invaller te regelen. Als het paar in kwestie tijdig en adequaat heeft gehandeld, maar door overmacht toch niet in staat was om een invaller te regelen dan kan er afgeweken worden van de bovengenoemde score bij afwezigheid. Het paar in kwestie kan bij Gerard een verzoek indien voor coulance, hetgeen door het bestuur wordt onderzocht en beoordeeld.