Masterclass 22 oktober: Tim Verbeek
Geplaatst op maandag 8 oktober 2018 - 16:48 door Bob Vogel

 

Op maandag 22 oktober zal de eerste Masterclass van dit seizoen plaatsvinden. Tijdens deze avond zal Tim Verbeek onze gastheer zijn!

 

Tim Verbeek behoeft waarschijnlijk voor de meeste mensen geen introductie, maar voor de volledigheid toch nog even een kleine greep uit het palmares van deze relatief jonge bridger: hij maakt deel uit van het Nederlandse Open Team, is regerend kampioen in de meesterklasse paren, hij won vorig jaar de transfer race en heeft ook al een titel in de meesterklasse viertallen op zijn naam staan.

 

Daarnaast is hij ook als trainer en coach in de dienst van NBB. Hij begeleidt zowel jonge aanstormende talenten als gevestigde spelers in hun weg naar de top en is dus ook heel goed in staat om al zijn kennis over het prachtige bridgespelletje op andere mensen over te brengen.

 

Het onderwerp van deze Masterclass zal het Tegenspel zijn in al zijn facetten. Uiteraard zal ook het signaleren hierbij een voorname plaats innemen. Aangezien je als bridger toch ongeveer de helft van de avond aan het tegenspelen bent lijkt ons dit een zeer interessant onderwerp voor een masterclass.

 

De masterclass zal wederom een leuke mix zijn van theorie en praktijk waarbij voorgesorteerde spellen gebruikt zullen worden die aansluiten bij de stof die wordt behandeld.

 

We moedigen ook onze niet-spelende leden nadrukkelijk uit om op deze avond weer eens langs te komen. Het zal zeker een boeiende en vermakelijke avond worden!

 

Stuur even een mailtje naar Gerard Creemers (G.Creemers@pivoton.nl) om je op te geven. Als je geen partner hebt is dat geen probleem! Vermeld dat wel even in de aanmeldingsmail. 

 

We beginnen tijdens deze avond stipt om 19:45 uur. We hopen jullie allemaal op maandag 22 oktober weer in grote getale te mogen begroeten!