1e 'fysieke' speelavond seizoen 2020-2021
Geplaatst op dinsdag 15 september 2020 - 21:55 door Youp Caris

Afgelopen maandag is de eerste 'fysieke' bridgeavond weer geweest. Bij binnenkomst was het nog even zoeken... waar gaan we staan om de afstand te bewaren, met/tegen wie speel ik? Het verliep toch allemaal vrij soepel. Er waren evenveel paren aanwezig als de enquete had aangegeven (12 paren, dus 3 viertallenwedstrijden) en er werden 2x12 spellen voor verminderde mobiliteit door de zaal. Wellicht vergroot de opkomst in de toekomst nog wat. We hopen dat iedereen zich er goed bij heeft kunnen voelen om op deze manier van start te gaan. 

 

Gerard heeft aangegeven teveel moeite te hebben met het opzetten van de viertallen, dus vanaf volgende week zal er gebutlerd worden. De komende tijd moeten we gezien de onzekerheden blijven aankijken hoe we de maandagavond vervolgen. Verder is donderdagavond is de 1e online avond icm Tempo en Interbridge, komt allen! Hopelijk kunnen we daar een mooie grote groep van maken.

 

Er zaten mooie spellen tussen. Bij een van de spellen gaf de double dummy analyse aan dat je 11 slagen in harten kon maken, veel leiders eindigden met 7 of 8 slagen omdat ze (troef)controle verloren. Mijn maat haalde er 10, maar ja, dat helpt niet als je in 6 zit...

 

Tot volgende week en blijf gezond!