Bridgeclub Zuid-West is een leuke club in Nijmegen waar gezelligheid voorop staat.

We spelen in het wijkcentrum Titus Brandsma aan de tweede oude Heselaan 386. Ons niveau is niet super hoog, het loopt van hoofdklasse niveau (enkele paren) tot aan beginners (ook enkele paren) en alles wat daar tussen zit. We kunnen gedurende het lopende verenigingsjaar meestal wel nieuwe leden plaatsen of u kunt de kat uit de boom kijken en u aanmelden als invaller. We spelen op de dinsdagavond en beginnen om 19.45.

Buiten dat we gewoon een gezellige club zijn, zijn er nog meer voordelen als u bij ons speelt. We spelen met draadloze bridgemates dus de uitslag is klaar zodra het laatste paar klaar is met bridgen, deze wordt ook dezelfde dag op internet gezet. We hebben een dupliceermachine aangeschaft waardoor we in elke lijn dezelfde spellen spelen met natuurlijk na afloop een spelverdeling. Er wordt niet alleen een gewone parencompetitie gespeeld, maar ook viertallen, butler en top-integraal. Zegt het u allemaal niets, niet getreurd, het wordt u allemaal uitgelegd (met tips hoe u moet spelen). En natuurlijk hebben we twee feestdrives per jaar met voor iedereen een prijs.

Nieuwsgierig? Neem gauw contact met ons op. U kunt ook gewoon dinsdagavond langskomen maar we hebben dan niet zoveel tijd.  Alleen voor 19.45 en na 23.00 (einde laatste ronde) kunnen we uw vragen beantwoorden.

 

Voor meer informatie gaat u naar onze eigen website

 

Let op: vanwege de anti corona maatregelen hebben wij helaas moeten besluiten dat de geplande Vier Windstreken Drive dit jaar NIET zal plaatsvinden

Geplaatst op maandag 8 juni 2020 - 16:54 door Has Henken

Nu u niet meer elke week naar de club kunt komen, komt de club bij u thuis.

Elke week spelen we op stepbridge onze online clubcompetitie. Op dinsdag bent u welkom, we beginnen om 19.45.