Welkom op de website van B.C. Reimerswaal. Onze club heeft 2 speelavonden (dinsdag en donderdag) en 1 middag (maandag, vrij spelen). We hebben een eigen clubgebouw in Kruiningen.

Heeft u een leuk bericht voor de website? Neem dan contact op met Christiaan Fortuin : fortuin1@zeelandnet.nl

Clubleden kunnen reageren op een nieuwsitem. Log in met uw bondsnummer en een zelfgemaakt wachtwoord. Dat kan via het logo mijn NBB onderaan de pagina.

Vanaf 25 mei 2018 gelden strengere regels op het gebied van privacy. De WBP (Wet bescherming persoonsgegevens) wordt dan vervangen door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze AVG geldt voor de hele Europese Unie en heeft gevolgen voor iedere organisatie die persoonsgegevens verwerkt. 

Voor de nieuwe privacywet zijn openheid en transparantie essentieel bij het verkrijgen en opslaan van persoonlijke gegevens. 

Voor een volledig overzicht van hoe er binnen de vereniging met jouw persoonsgegevens wordt omgegaan, verwijzen we naar onze Privacy Policy (klik op butten in het menu links).

Geplaatst op zaterdag 28 maart 2020 - 16:33 door Christiaan Fortuin

Vanwege het Corona virus heeft de technische commissie besloten het competitie seizoen 2019-2020 per 11 maart 2020 als beëindigd te beschouwen. 

Geplaatst op vrijdag 31 augustus 2018 - 13:13 door Christiaan Fortuin

Het vrij spelen op maandagmiddag is weer gestart. In het komende bridgeseizoen bent u ook weer welkom op maandagmiddag. In een gezellige en ongedwongen sfeer bridgen, dan is dit een geschikt...

Geplaatst op vrijdag 18 januari 2013 - 19:46 door Sita Kuipers-Willeboer

Afmelden voor een competitieavond kan middels de agenda in het clubgebouw of telefonisch :

Nelly Remijn, tel 0113 221973 (dinsdag's tot 12.00 uur) / E-mail...