Dit jaar geen DTKB toernooi.

 

Wij vinden het echt heel jammer maar vanwege de maatregelen in verband met het coronavirus kan het Dikke Toren Kroegen Bridge toernooi dit jaar niet doorgaan.

 

Wij hopen jullie volgend jaar 18 september weer te kunnen ontmoeten.

Welkom op de website van de Zierikzeese Bridgeclub

 

De BC Zierikzee heeft ruim 100 leden. Zij spelen op dinsdagavond en/of woensdagmiddag in 2 of 3 lijnen in het "Bij ONS" Dorpshuis in Nieuwerkerk. De BC Zierikzee is een leuke vereniging waar gezelligheid en serieus bridgen heel goed samengaan. Jaarlijks organiseren we op de 3e zaterdag in september het bekende Dikke Toren Kroegen Bridge toernooi, altijd leuk om eens aan deel te nemen.

Met uitzondering van de schoolvakanties, dan is het Dorpshuis gesloten, organiseren wij in de zomermaanden op de dinsdagavond zomeravonddrives. Iedereen kan meedoen, ook niet leden, aanmelden is niet nodig, je stapt gewoon binnen.

U en uw eventuele (bridge) partner zijn altijd welkom om eens te komen kijken, de sfeer te proeven en als het kan mee te spelen. Dat lukt zeker als u zich vooraf aanmeldt bij:

 

Nel van Dam-van Putten / 0111-413028 / damg@zeelandnet.nl

 

Op deze site kunt u alle informatie over onze vereniging vinden.

 

 

 

Geplaatst op dinsdag 12 maart 2019 - 10:38

 Heb je de uitzending gemist ga naar:

 

https://...

Geplaatst op maandag 26 december 2016 - 11:08

Het bestuur heeft veel opties onderzocht en wij hebben veel mondelinge en schriftelijke contacten gehad met de gemeente. Uiteindelijk is het duidelijk dat er op dit moment geen mogelijkheden zijn...