Welkom op de website van B.C. Lamswaarde

We spelen op woensdag om 19.30 uur in 'Hotel van Leuven' te Kloosterzande.
Contact: George de Vijlder. gdevijlder@zeelandnet.nl of 0114-690415

*****

Bridgecursus voor beginners

Aan de bridgecursus nemen 10 nieuwe cursisten deel en 1 bestaand lid. Alle cursisten worden uitgenodigd voor de Nieuwjaarsdrive op 8 januari, we hopen dat ze allemaal aanwezig zullen zijn! Ondertussen wensen we de cursisten veel succes en plezier met het mooie en gezellige bridgespel.  

****

Uitslag zomercompetitie

 
****

 

Auto/fietsdrive 24 augustus 2019

Het weer was ons gunstig gezind op de dag van onze jaarlijkse drive: droog en lekker warm. 16 Paren startten vanaf Hotel van Leuven naar de molen van Kuitaart. Van daaruit ging het via Graauw, de Paal en Emmahaven naar de Zandberg en dan terug naar Hotel van Leuven. Enkele vrijwillgers namen in de auto de spellen en andere benodigdheden mee naar de verschillende spellokaties en zorgden er voor dat alles klaar stond tegen de tijd dat ook de fietsers arriveerden. 

De gezellige dag werd afgeslotenmet een heerlijke barbecue, zoals altijd weer verzorgd door meester-barbecuer Eddy.

George: je had het weer prima voor elkaar. Bedankt hiervoor!
De foto's, genomen door Teus Ligerink, staan in het fotoalbum

 

Einddrive 5 juni 2019

De laatste drive van het seizoen 2018-2019 was een speciale drive: de paren werden door loting samengesteld. We speelden 10 ronden van 2 spellen en tijdens de ronden werden de prijzen van dit seizoen uitgereikt. De uitslagen staan onder 'NBB-clubranking' en onder 'uitslagen - Camieltrofee'. Het was weer een gezellige avond. George, bedankt voor de organisatie.

 Links: clubkampioen individueel Ria Kint.

Boven: clubkampioen paren Bas Verpoorte en Jos Wacki

Onder: Ria Kint heeft de meeste slems geboden en gemaakt en kreeg dus de Camieltrofee.
Allen  van harte gefeliciteerd!

Foto's Teus Ligterink


****

Hemelvaartsdrive 2019

De zaal zat vol deze hemelvaartsdrive: 72 paren waren aanwezig. Bij de start van het bridgen was er even een hapering, want de bridgemates werkten niet. Maar na een tip van een van de aanwezigen van de bridgeclub in Hulst, kwam alles in orde. De avond verliep verder vlekkeloos, de sfeer was goed en veel deelnemers gingen met een prijs naar huis: gewonnen tijdens de verloting of voor de bridgeprestaties.

De volledige uitslag staat onder 'uitslagen'. De foto's, genomen  door Teus Ligterink staan in het fotoalbum.

 

***** 

 

Finale Ruitenboer 19 mei 2019

Ria Kindt en George de Vijlder (José Colman was verhinderd) behaalden op de landelijke finale in Utrecht de 31e plaats met een score van 52,92%. Ria en George van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat! Het verslag van de halve finale staat bij het nieuwsoverzicht.

 

Resultaten district Zeeland 2019

De districtcompetitie open paren in Zeeland 2018-2019 is gewonnen door Riet Verschueren en George de Vijlder. Met een gemiddelde van 57,47% werden ze kampioen! Riet en George, van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Aan de seniorencompetitie in Zeeuws-Vlaanderen namen verschillende leden van onze club deel. De resultaten staan op de website van het district Zeeland. Klik hier om rechtstreeks naar de resultaten te gaan.

****

Clubontmoeting BC Lamswaarde - BC Hulst

 

Zaterdag 16 maart speelden bridgers van beide clubs in Hotel van Leuven te Kloosterzande tijdens de jaarlijkse clubontmoeting. Er waren 31 paren aanwezig, verdeeld over twee lijnen. Na het welkom door voorzitter George de Vijlder speelden we zeven ronden, onderbroken door een heerlijke lunch. De winnaars in de A-lijn waren Toon Baggen en Ria Kint met 60,12 %. Maar Bep en Hans Dhondt in de B-lijn waren beter: 60,46 %. Zij mogen dus de trofee een jaar lang op hun schoorsteen zetten.

Foto's: Teus Ligterink

Meer foto's in het fotoalbum (zie hiernaast). 

 

 

 

 

 

Algemene ledenvergadering 27 februari

Voorzitter George de Vijlder feliciteerde als eerste ons 90-jarig lid. Daarna herdacht hij de leden die in 2018 zijn overleden. Twee bestuursleden namen tijdens deze vergadering afscheid: Celina Biesbroeck en Albert Stallaert. Beiden werden bedankt voor hun inzet. George werd herkozen als berstuurslid en voorzitter. 
Het jaarverslag werd goedgekeurd, inclusief het financieel verslag. Ook het wedstrijdreglement werd goedgekeurd. Vrijwilligers werden in het zonnetje gezet. Het volledige verslag volgt later.
Kijk voor meer foto's, genomen door Teus Ligterink, in het fotoalbum.
*****

Nieuwjaarsdrive 2019

De eerste drive van dit jaar stond in het teken van elkaar een gelukkig jaar wensen, met een woordje van voorzitter George de Vijlder, een glaasje en een hapje. En het was ook een speciale drive. De kaarten waren gestoken en er zaten veel slems in. Alhoewel... soms was je ervan overtuigd dat je een slem in handen had, maar dan ging het toch down. Kortom, we zijn het nieuwe jaar gestart met een gezellige avond. 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

****