Welkom op de website van Algemene Bridge Club.

ABC heeft u heel veel te bieden:   

·  ABC is een kleine, gezellige vereniging voor zowel de recreatief ingestelde als de meer competitieve bridger.

·  Natuurlijk kunt U bij ABC op clubavonden bridgen , maar u kunt ook deelnemen aan de bridgecompetitie van de Nederlandse Bridgebond (NBB). ABC komt in het seizoen 2016-2017 uit in de districtscompetities voor viertallen en in de Tweede Divisie (landelijk niveau).

·  U speelt ALTIJD  tegen paren van ongeveer gelijke sterkte vanwege het geavanceerde indelingssysteem (zie de toelichting over het rankingsysteem) dat ABC op die avonden hanteert.

·  ABC maakt werk van bridgen en beter leren bridgen. Achteraf kunnen spellen altijd worden bekeken en er zijn tips voor het juiste biedverloop.

·  Op clubavonden maakt ABC gebruik van door de computer geschudde spellen.

·  ABC is lid van de NBB en daarmee bent u dat ook individueel. Op clubavonden kunt u meesterpunten verdienen en elke maand krijgt u het Bridge magazine van de NBB.

 

Kennismaken met ABC?

ABC organiseert gedurende het bridgeseizoen een aantal kennismakingsavonden, waarop u met uw partner of met een lid van ABC kunt bridgen. Ook naast deze kennismakingsavonden kunt u van de sfeer op ABC proeven door vrijblijvend drie keer mee te spelen. Meldt u zich wel even tevoren als U mee wilt spelen. Voor informatie en aanmeldingen kunt u zich wenden tot onze de wedstrijdleider Jack de Munck (voor contactgegevens zie Algemeen, clubfunctionarissen)  of u kunt zich aanmelden via de aanmeldpagina.

 

Lid worden of een keer meedoen?

Als u lid van ABC wilt worden, kunt u gebruik maken van het aanmeldformulier.

Ook als u slechts af en toe beschikbaar bent op de donderdagavond en bereid bent om in te vallen, horen we dat ook graag. Wilt u bij aanmelding als invaller ook uw telefoonnummer en eventueel NBB-lidmaatschapsnummer vermelden?

 

 

Geplaatst op maandag 23 december 2013 - 14:22

Afmelden graag ruim van te voren in het afmeldschrift. Heeft u dit vergeten of is er op het laatste moment wat gewijzigd? Tot uiterlijk donderdag 12.00 kunt u zich afmelden op de volgende manieren...

Geplaatst op maandag 2 december 2019 - 19:34

 

 

De inschrijving voor de vierde editie van ons toernooi Bridgen aan Zee is geopend. Het toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 7 maart 2020 in de Kontiki Beachclub te Vlissingen. ...