Welkom op de website van Algemene Bridge Club.

ABC heeft u heel veel te bieden:   

·  ABC is een kleine, gezellige vereniging voor zowel de recreatief ingestelde als de meer competitieve bridger.

·  Natuurlijk kunt U bij ABC op clubavonden bridgen , maar u kunt ook deelnemen aan de bridgecompetitie van de Nederlandse Bridgebond (NBB). ABC komt in het seizoen 2016-2017 uit in de districtscompetities voor viertallen en in de Tweede Divisie (landelijk niveau).

·  U speelt ALTIJD  tegen paren van ongeveer gelijke sterkte vanwege het geavanceerde indelingssysteem (zie de toelichting over het rankingsysteem) dat ABC op die avonden hanteert.

·  ABC maakt werk van bridgen en beter leren bridgen. Achteraf kunnen spellen altijd worden bekeken en er zijn tips voor het juiste biedverloop.

·  Op clubavonden maakt ABC gebruik van door de computer geschudde spellen.

·  ABC is lid van de NBB en daarmee bent u dat ook individueel. Op clubavonden kunt u meesterpunten verdienen en elke maand krijgt u het Bridge magazine van de NBB.

 

Kennismaken met ABC?

ABC organiseert gedurende het bridgeseizoen een aantal kennismakingsavonden, waarop u met uw partner of met een lid van ABC kunt bridgen. Ook naast deze kennismakingsavonden kunt u van de sfeer op ABC proeven door vrijblijvend drie keer mee te spelen. Meldt u zich wel even tevoren als U mee wilt spelen. Voor informatie en aanmeldingen kunt u zich wenden tot onze de wedstrijdleider Jack de Munck (voor contactgegevens zie Algemeen, clubfunctionarissen)  of u kunt zich aanmelden via de aanmeldpagina.

 

Lid worden of een keer meedoen?

Als u lid van ABC wilt worden, kunt u gebruik maken van het aanmeldformulier.

Ook als u slechts af en toe beschikbaar bent op de donderdagavond en bereid bent om in te vallen, horen we dat ook graag. Wilt u bij aanmelding als invaller ook uw telefoonnummer en eventueel NBB-lidmaatschapsnummer vermelden?

 

 

Geplaatst op maandag 23 december 2013 - 14:22

Afmelden graag ruim van te voren in het afmeldschrift. Heeft u dit vergeten of is er op het laatste moment wat gewijzigd? Tot uiterlijk donderdag 12.00 kunt u zich afmelden op de volgende manieren...

Geplaatst op zaterdag 9 december 2017 - 11:20

De inschrijving voor de derde editie van ons toernooi Bridgen aan Zee is weer geopend. Het toernooi zal plaatsvinden op 23 maart 2019 in de Kontiki Beachclub te Vlissingen. Wees er snel bij, want...