Noordenvelderclubs Drive 30 december 2019
Geplaatst op maandag 25 november 2019 - 15:09

 

NOORDENVELDER CLUBS DRIVE 30 December 2019

 

U kunt zich voor deze drive aanmelden via de link onderaan deze pagina.

LET OP: alleen leden van de vier Noordenvelder bridgeclubs kunnen meedoen.

 

Mist u een beetje uw vaste bridgeavond in de week na Kerstmis? En vindt u het leuk eens wat andere mensen aan de bridgetafel te treffen? Dat treft, want de Roder Clubs Drive staat dit jaar open voor de leden van alle vier de bridgeclubs in Noordenveld en heet daarom nu Noordenvelder Clubs Drive. Dit als uitvloeisel van de afspraak die de vier besturen eerder dit jaar maakten om naar méér onderlinge uitwisseling te streven.

 

De drive zal gehouden worden op maandagavond 30 december 2019 in Fletcher Hotel-Restaurant Langewold aan de Ceintuurbaan Noord te  Roden.

We starten om 19:30 uur en er zullen 6 x 4 spellen worden gespeeld. Graag aanwezig zijn om 19:15 uur. Maximaal 70 deelnemende paren, indeling zoveel mogelijk op sterkte.

 

Rôner Sans heeft dit jaar de organisatie en zorgt voor enkele versnaperingen tijdens het spelen en voor wat prijsjes aan het eind van de avond.

 

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wel is iedere deelnemer verplicht bij binnenkomst tenminste 2 consumptiemuntjes af te nemen á € 2,50 per stuk.

 

Inschrijven kan uitsluitend door gebruik te maken van onderstaande link. U kunt de link ook gebruiken om uw inschrijving te wijzigen of in te trekken als dat nodig mocht zijn. U hebt daarbij een pincode nodig die u in een bevestigingsmail wordt toegezonden. Schroom niet u aan de melden als de teller aangeeft dat het maximum aantal deelnemers is bereikt. Er wordt dan namelijk een reservelijst aangelegd en er bestaat altijd een kans dat u alsnog kunt deelnemen.

 

LET OP: Deze drive is alleen bedoeld voor leden van de vier bridgeclubs in de gemeente Noordenveld. 

Voor de Rôner Sans Drive van 19 januari 2020 kunt u zich elders op deze clubsite aanmelden.

 

 

Klik hier om u op te geven voor deze bridgedrive