Dit is Peize: 24 november 2019 bridgedrive
Geplaatst op maandag 25 november 2019 - 15:05

Voor de 22ste en laatste maal in Zaal Boonstra is zondagmiddag de Open Peizer Bridgedrive voor paren verspeeld. Dit jaar waren er 56 paren uit Peize en ruime regio die om de titel van de Open Peizer Bridgedrive streden. Net als voorgaande jaren werden er nu ook weer zeven rondes van ‘4 spellen topintegraal’ gespeeld.
‘Doordat het restaurant verkocht is en de grote zaal verdwijnt, is dit de laatste maal dat we hier spelen’, laat de organisatie weten. Of er na een 22e nog een 23e komt is nu nog niet duidelijk. ‘Wel jammer dat het hier stopt, zegt een deelneemster  terwijl ze barman Erik een leeg theekopje aanreikt, ‘het spelen hier gaat altijd in een heel ontspannen sfeer’. Ook dit jaar werden de deelnemers uitstekend verzorgd door onder meer barman Erik die alle 22 edities present was.
UPDATE, abusievelijk is eerst gemeld dat het restaurant na verkoop zou verdwijnen, het gaat hierbij alleen om een deel van de grote zaal, het restaurant blijft gewoon!Honderdtwee bridgers spelen om Open Peizer Bridge titel