Leren bridgen / cursussen

Rôner Sans werkt als het om lessen gaat samen met een bridgedocente, Els van Luijk uit Peize.
Els is ook lid van onze club en heeft een onderwijsachtergrond. Zij is goed thuis in de lesmethodes die voor bridge zijn ontwikkeld en biedt zowel voor beginnende als gevorderde bridgers cursussen aan. U kunt haar bereiken op tel nr 050-2806010 of via het mailadres evanluijk@gmail.com 
 
Bridgecursussen worden meestal gegeven in series van 12 lessen van 2,5 uur. Na een beginnerscursus kiezen veel mensen gewoonlijk voor een vervolgcursus van nog eens 12 lessen om het spel helemaal onder de knie te krijgen. Wees niet bang voor saaie theorie, want vanaf les één zit u met de kaarten in handen en leert u het spel spelenderwijs. Ook herhalingscursussen behoren tot de mogelijkheden.
 
En na de cursus? Uiteraard kunt dan gaan bridgen waar en wanneer u wilt. Want één van de mooie dingen van bridge is dat de spelregels over de hele wereld hetzelfde zijn. Mocht u het echter leuk vinden regelmatig een kaartje te leggen dan heten we u van harte welkom als lid van onze club. Voor beginnende bridgers zorgen wij voor een soort kennismakingsperiode zodat u niet direct 'in het diepe wordt gegooid'. De docente zal u graag méér hierover vertellen. 
 

 

Informatie en aanmelden:

Els van Luijk- Bachrach

Email evanluijk@gmail.com

Telefoon 050-2806010