Welkom op de website van B.C. Rôner Sans.

In 1983 kwamen enkele fanatieke niet-rokers bij elkaar en richtten een nieuwe bridgeclub op met de naam Rookvrije Bridgeclub Rôner Sans. Wij zijn een gezellige, gezonde vereniging die in de loop der jaren is uitgegroeid tot een club met zo'n 180 leden.

Op de maandagavond wordt er op een gezellige manier competititie gespeeld en op elke woensdagmiddag is er voor de leden een inloop-laddercompetitie. Voor beide speeldagen is er op dit moment geen wachtlijst. Wij verwelkomen graag nieuwe leden! 

Vriendelijk verzoek: wilt u bij wenselijke verbeteringen van de website s.v.p. de webmaster informeren? (Zie: >Algemeen >Clubfunctionarissen)

 

Geplaatst op zondag 21 januari 2018

Uit de wijde omgeving (er waren zelfs spelers uit Lelystad!) verschenen op zondag 21 januari jl. weer bridgers om deel te nemen aan onze jaarlijkse open drive. In totaal 70 paren zorgden voor een...

Geplaatst op vrijdag 29 december 2017

Voor de derde keer hebben de beide Roder Bridgeclubs een drive gespeeld tussen Kerstmis en Nieuwjaar. Maar liefst 54 paren streden op donderdag 28 december j.l. om de eer en wat flessen wijn....