BRIDGECAFé VRIES, de inloop-bridgemiddag van BC Vries

 

Op maandagmiddagen organiseert BC Vries in "Onder de Linden"  BRIDGECAFé VRIES.  ​ Bridgecafé Vries nodigt iedereen die dit wil, uit om gezellig een middagje te komen bridgen.  

Je kunt aan deze activiteit deelnemen zonder lid te zijn van Bridgeclub Vries. Je bent niet "verplicht"  om elke week te komen; elke zitting staat op zichzelf, we spelen geen competitie.

Gezelligheid staat voorop, al neemt dat niet weg, dat de deelnemers graag strijden voor de hoogste eer. Het spelniveau is zeer gevarieerd, maar de meer ervaren spelers vinden het doorgaans leuk om minder ervaren spelers te begeleiden.

En... je kunt zelfs zonder partner komen!  Vrijwel altijd (maar helaas niet 100%  garantie) zijn er wel een andere spelers zonder partner, aan wie we je kunnen koppelen.

Deelname kost slechts € 1,00 per persoon per keer.

Vooraf aanmelden is niet nodig, meld je tussen 13.10 en 13.20 uur in de zaal, opdat we rond 13.30 uur kunnen beginnen. We spelen tot circa 16.30 uur.

 

Spelen onder begeleiding van een bridgedocent

Beginnende en nog onervaren bridgers kunnen desgewenst onder leiding van een bridgedocent spelen, mits voldoende belangstelling. De begeleiding houdt in dat gespeeld wordt met door de docent geselecteerde spellen en dat de bieding, uitkomst, af- en tegenspel wordt besproken. Daardoor en omdat het speeltempo wordt aangepast aan de deelnemers, worden minder spellen gespeeld (doorgaans 12-16 spellen).

Spelen onder begeleiding kost € 4,00 per keer; je krijgt na afloop per e-mail de spelverdeling van de gespeelde spellen met uitleg over juiste bieding etc.

 

Wil je meer weten? Informatie kun je inwinnen bij Martin Lammerts: 0592-542780 of via mjlammerts@ziggo.nl

 

NB: In de periode tussen Kerst en Nieuwjaar en op erkende feestdagen die op maandag vallen (2e Paasdag, 2e Pinksterdag etc.) is er geen bridgecafé.