En weer een stapje verder.....

Normaal staat hier een wervende en informatieve tekst die u als bezoeker/lezer nader informeert over “onze” mooie Bridge Club Borger. Maar door de maatregelen die in verband met het Corona-virus zijn getroffen is alles anders.

Ook wij spelen nu niet op onze vaste locatie, maar als leden van BC Borger vanaf 13 mei op Club StepBridge in onze nieuwe bridgezaal "BridgeWeb".

Vanwege het enorme succes (1ste sessie 92 en 2de sessie 88 spelers!) hebben we besloten een tweede speelmoment toe te voegen. Vanaf 25 mei spelen we daarom óók op de maandagavond. In de vandaag gestuurde Nieuwsbrief staan meer bijzonderheden hieromtrent. Ennuh...... we hebben nog meer aantrekkelijke stoute plannetjeswink.

De meespelende leden van BC Borger maken een geweldige sfeer in bridgezaal "BridgeWeb". Geweldig hoor, wat jullie daar allemaal met elkaar delen! Ga daar vooral mee door!

 

Gaandeweg naar de nieuwe normale manier van bridgen, passen we de tekst weer aan. Tot die tijd hopen wij dat u gezond mag blijven en veel plezier aan (Club) StepBridge zult beleven.

Wij blijven uiteraard bereikbaar voor al uw vragen, opmerkingen en suggesties!

 

Namens het bestuur,

Hans van Bruggen, voorzitter.

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥

♥  ♥  ♥  ♥  ♥

Welkom bij Bridgeclub Borger

Bridgeclub Borger is in 1951 opgericht en bestaat nu dus 69 jaar! De club telt momenteel  225 leden. Er wordt gespeeld op maandagavond (19:15 uur), dinsdagavond (19.15 uur) en donderdagmiddag (13.30 uur) in Het Anker, Hoofdstraat 9-11 in Borger. Wij spelen in een ruime en prima verlichte zaal! Het karakter van onze club laat zich wellicht het beste omschrijven als een club waar het wedstrijdelement hand in hand gaat met gezelligheid. Onze club probeert (op verantwoorde wijze) aan te sluiten bij innovatieve ontwikkelingen binnen de bridgesport. Met dit uitgangspunt spelen wij met ingang van seizoen 2018/2019 met behulp van het Rankingsysteem. Ook spelen wij nu met 5 teams in de Districts 4-tallen competitie. Het niveau varieert van Hoofdklasse tot 2de klasse. Op de maandagavond en donderdagmiddag kunt u nog instromen als speler. Binnen de club proberen we nieuwe leden (al of niet beginnend) actief op te vangen en te begeleiden. Daartoe is een clubcoördinator aangesteld. Wij vinden het namelijk belangrijk dat een lid het op alle fronten prettig blijft vinden bij Bridgeclub Borger. De NBB geeft u de mogelijkheid een gratis proeflidmaatschap aan te gaan. Daarmee kunt u 3 maanden lang ervaren of onze club bij u  past. Spreekt dit u aan en wilt u graag meer weten, via de secretaris kan dit. U kunt haar telefonisch bereiken op nummer 0599-565029 of via de mail: bcborger@hotmail.com. De clubcoördinator Wil Arends, is via mail te bereiken: wgarends@dds.nl.

 

 

Geplaatst op woensdag 13 mei 2020 - 21:54

 De eerste sessie is succesvol verlopen. Er waren maar liefst 46 paren aanwezig. De uitslag is te bekijken via deze...

Geplaatst op zaterdag 2 mei 2020 - 13:15

Drs. P.  zong "De Boot is vol!" Nou die boot misschien wel, maar op de BC Borger Club StepBridge Boot kunnen passagiers nog aanmonsteren! Er zijn vandaag (2 mei)...

Geplaatst op woensdag 29 april 2020 - 17:41

Het lijkt wel oorverdovend stil op de site. Dat klopt ook. Maar in de privé-mailboxen komt het e.e.a. wel binnen.

Als club zijn we druk bezig om Club StepBridge op te starten. Lukt heel...