Rabobank ClubSupport Campagne 2019

Rabobank Assen en Noord-Drenthe heeft voor 2019 € 150.000,- (incl. BTW en schenkingsrecht) beschikbaar gesteld voor de Rabobank ClubSupport Campagne.
Mede dank zij uw stem heeft onze vereniging dit jaar 457 euro mogen ontvangen van de Rabobank!

 

Bedankt, namens het bestuur en uw Rabobank, voor het stemmen op onze bridgeclub.

 

 

​      Rabobank ClubSupport Campagne 2019 

 

 

Het is bijna weer zover (lees eerst even deze pagina goed door)
Ook dit jaar investeert de Rabobank weer een deel van de winst in lokale clubs en verenigingen.

Al wijst het zichzelf, toch zet ik hier ter verduidelijking een paar afbeeldingen neer.
Na het invullen van de stemcode kun je links bovenaan bij Actief in: de plaats invullen;
om te stemmen op BC Gieten vul je daar Aa en Hunze in. Je ziet dan direct al  in de bovenste rij al onze bridgeclub staan. (je kunt natuurlijk ook zoeken op bridgeclub Gieten) 
Na het kiezen van je favoriete club kun je stemmen, door 1 of 2 sterren aan te klikken en op Bevestigen te klikken. Vervolgens kies je een andere verening om door te gaan. Pas na het geven van 5 stemmen is de procedure voltooid en kun je via Verlaten de site verlaten.

   

Je kunt van 27 september tot 11 oktober 2019 stemmen op je favoriete club.
Klik hier om naar de stempagina van de Rabobank te gaan
 
​Namens onze vereniging bedankt voor het stemmen!

 

Rabobank Clubkas Campagne

De lokale Rabobank Gieten (tegenwoordig Assen en Noord-Drenthe) is erg betrokken bij het verenigingsleven. Het ondersteunen van lokale projecten is een van de manieren om hun lokale betrokkenheid te tonen. Jaarlijks stelt de bank op deze manier een deel van hun winst beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven.
Om het budget op een eerlijke manier te verdelen wordt de Clubkas Campagne georganiseerd.

 

Hoe werkt dit?
Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe hun stem uitbrengen op de vereniging die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging ontvangt. Na het uitbrengen van de stemmen wordt het beschikbare bedrag naar rato verdeeld (met een maximum van € 5.000,-). Dit jaar is er € 100.000 te verdelen, dus doe mee!

We hebben ons als Bridge club Gieten inmiddels ingeschreven voor deze actie, nu is de beurt aan U!

 

Lid worden van de Rabobank
er is echter 1 belangrijke voorwaarde
:
om te mogen stemmen moet u lid zijn van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe. U moet dus een rekening hebben bij de Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Lid worden is heel eenvoudig en kost u helemaal niets! (een rekening hebben betekent niet automatisch dat u ook lid bent!)
Ook een en/of rekening, een rekening die als echtpaar op beide namen staat komt in aanmerking en dan kunt u beide lid worden en mag u beide stemmen.

 

Hoe gaat het nu in de praktijk
Stap 1: U kunt het lidmaatschap aanvragen via de website van de Rabobank  (klik hier)  of u kunt bellen op telefoon 0592 – 323 911 of bij een van de kantoren binnenlopen. Daar wordt het lidmaatschap dan ter plaatse voor u geregeld.

 

Stap 2: nadat u lid bent geworden ontvangt u een bericht van uw Rabobank, dat u kunt stemmen. In dat bericht staat een code, die heeft u nodig bij het stemmen. U mag dan 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde vereniging en de derde stem mag u uitbrengen op een andere vereniging, die u een warm hart toedraagt. (tijdens het stemmen staan alle verenigingen in beeld).

Dat is alles wat we u vragen, het is dus echt niet de bedoeling om leden of klanten te werven voor de Rabobank. Wel mag u aan familie, buren of kennissen vragen als ze bij deze Rabobank bankieren ook lid te worden om zo hun stem niet verloren te laten gaan.
 

Belangrijk: Er zal u nooit om persoonlijke gegevens gevraagd worden, ook niet om uw pincode en tijdens het lid worden zal er ook geen vertrouwelijke informatie getoond worden.

Mocht het allemaal te moeilijk of te ingewikkeld zijn, (ik kan me dat best voorstellen) dan mag u ons altijd vragen te helpen. 

Dit is wat we u vragen.  Wordt lid van de lokale Rabobank en laat uw stem niet verloren gaan.