Kofferbridge

Bij Kofferbridge speel je bridge in je eigen omgeving. Onze club heeft 4 koffers, die op een vast adres ‘Wonen’
Het woonadres van onze koffers is bij Geke Veth, aan de Eexterweg 67 in Gieten
(telefoon 0592-262108).
Voordat een koffer op reis gaat moet er wel vooraf gereserveerd worden bij Geke.
Voor het gebruik van een koffer moet 1 euro per persoon worden betaald. In iedere koffer zit een portemonnee, waarin u dit bedrag doet. Het is verstandig om de inhoud van deze portemonnee steeds te controleren, zodat we weten wie er per ongeluk vergeten is te betalen.

Dan maakt de koffer een reis langs 8 verschillende huiskamers. Daar zijn 2 paren aanwezig die 28 spellen spelen in hun eigen tempo. De spellen mogen niet vooraf worden geschud! U mag zelf bepalen, hoelang u speelt over alle spellen. Dus geen klok, geen arbiter, echt ongedwongen spelen in huiselijke sfeer. In iedere koffer zit een formulier, waarop de paren moeten worden ingevuld. Ook komt vooraf al op dit formulier te staan welk paar bij die koffer voor een prijs in aanmerking komt. (als voorbeeld: na het uitrekenen krijgt paar 6 een prijs, zo voorkom je dat steeds dezelfde paren winnen)
Nadat een spel gespeeld is wordt het behaalde resultaat op de bijgevoegde scorekaart achter in het mapje ingevuld. Daarna gaat de koffer, samen met de ingevulde scorekaarten terug naar Geke.
Nadat alle spellen 8 keer zijn gespeeld is de koffer klaar met z`n reis en wordt de uitslag uitgerekend.

En de koffer? Die staat alweer te trappelen van ongeduld in afwachting van z`n volgende reis..