Nörger Drive in het nieuws

Nörgerdrive - strijd om het beste geheugen

NORG –
De Nörgerdrive, één van de drie drives die bridgeclub Klavertje Vier uit Norg jaarlijks organiseert, kende zaterdag 9 februari een ontspannen sfeer.

Voor de negentiende keer organiseerde bridgeclub Klavertje Vier uit Norg weer op de 2e zaterdag van februari haar Nörgerdrive. Daarom was het op 9 februari weer een gezellige drukte in de Brinkhof.

Liefst 78 speelparen vanuit de regio, maar ook van daar buiten, kruisten hun bridgekennis met elkaar. Er waren geen afzeggingen. Dat zegt veel!

De wedstrijdleiding was in handen van Evert Wind en zijn partner Lydia. Daarnaast zorgde de inzet van het horecateam van de Brinkhof er mede voor dat de organisatie van deze drive ook weer prima verliep.

Na het spelen van 28 spellen in 7 ronden van 4 spellen werd rond 17.00 uur de uitslag bekendgemaakt door wedstrijdleider Evert Wind. Sieb Hazenberg reikte de prijzen uit.

Uitslag

De winnaars waren Tjeerd Jan en Jan Tjeerd de Walle met 72,58%. Als tweede eindigden Jacqueline van den Hengel en Willem Schippers met 72,47% en als derd Steef Engelsman en Els Zielinski met 62,09%. 

 

Op de website van de bridgeclub staat de volledige uitslag en ook een groot aantal foto’s van de drive.

Fietsdrive

Bridgeclub Klavertje Vier kan wederom terugkijken op een zeer geslaagde drive, met een prima organisatie vanuit de club, De Brinkhof en wedstrijdleider Evert Wind.
De club richt zich nu op het organiseren van een Fietsdrive in augustus. Uit vele reacties blijkt dat dit wellicht ook een succes kan gaan worden.

Klavertje Vier biedt dan in de toekomst geen twee maar liefst drie drives per jaar aan.
Vele paren namen de gelegenheid te baat om voor aanvang nog even lekker rond te neuzen in de winkels en horeca van het fraaie, lommerrijke Norg.