Online Zeerob clubavond

Met hulp van Dombo in het bijzonder Hubert kan de Zeerob een online clubavond aanbieden via BBO op dinsdagavond. Ga hiervoor naar

 http://www.touchspeak.nl/dombo/, hier staat nuttige informatie over BBO en over hoe de clubavond is georganiseerd. Wil je meespelen vorm dan een viertal en klik op de link dombo-wedstrijdgegevens. Hier staat binnenkort (of het staat er al) Zeerob clubavond (besloten) en daaronder een link inschrijfformulier. Klik hier op en vul alles in. Je hebt de BBO namen van je teamgenoten nodig om alles in te vullen.

 

Er kunnen maximaal 16 viertallen meedoen en op dinsdag 18.00 sluit de inschrijving. Als er dan een oneven aantal teams wordt er alles aan gedaan om nog 1 team toe te voegen.

 

Op de avond zelf zijn er Table Oficcers (TO) nodig om de wedstrijden op te zetten, voor elke wedstrijd 1. Je moet hiervoor de bevoegdheid hebben om een wedstrijd in BBO op te zetten. Die heb je als je geen nieuw lid bent, dit kun je controleren door in te loggen op BBO en naar account -> toon profiel te gaan. Staat hier bij nieuw lid nee dan kun je wedstrijden opzetten. Iedereen die TO'er wil worden meld je aan, je krijgt instructies over wat je tijdens de avond zelf moet doen.

 

Er is ook een lets get digital app groep gestart. Die is bedoelt om makkelijker viertallen te vormen tijdens de clubavond problemen op te lossen. Ben je nog niet toegevoegd en wil je wel worden toegevoegd, neem dan contact op met Engbert.

 

Veel plezier!