Opgeven externe VT-competitie 2019-2020 [update 8 mei]
Geplaatst op zaterdag 27 april 2019 door Ad van 't Hoenderdal

In vervolg op ons bericht van 19 maart is er het een en ander gebeurd: de Eerste Divisie (ED) plekken zijn ingevuld, maar voor de Tweede Divisie (TD) is er nog ruimte.

 

Als De Zeerob 1 gaat worden ingeschreven hetzelfde team als afgelopen seizoen (Harm-Rieks, Anton-Rienk en Evert-Ad). Voor de andere plek in de ED heeft zich, ook na de TC-mail van vorige week, geen team aangemeld en daarom is in overleg besloten dat APIH die plek gaat invullen. Dat doen onze Walrus-kompanen middels Hauke-JM en JelleR-Matthijs; inderdaad het viertal JM uit onze interne competitie, dat afgelopen seizoen net geen kampioen in de TD was. In ruil daarvoor krijgt De Zeerob er een TD-plaats bij.

 

Tot nu toe hebben zich voor de vier TD-plekken opgegeven: het team Sneek+ (Lex-Theo, Domien-Henk, Max-Tjeerd), BertP (Rens, Sjoerd, Joost, Jelle, Erwin), Renze (Gerard, Michel, Geert) en Jaap (Niels, Ivar, Engbert). 

 

Voor een van de drie HK-plaatsen is er ook een aanmelding, nl. Wiveca-Jos met Yvonne-Frits. Aanmelden, liefst in de vorm van complete teams, kan bij Joost (info@perception.nl). De deadline voor de 2e divisie is 20 mei; voor de hoofdklasse is dat 1 september. 

 

de TC