Competitie 2019 - 2020 afsluiting
Geplaatst op woensdag 29 april 2020 - 16:32 door Ed Meijer

“Het nieuwe normaal in de 1,5 meter samenleving”

Niet dat we er veel vertrouwen in hadden, meer dan een beetje hoop was het eigenlijk niet, maar nu is het wel definitief … we maken de bridgecompetitie 2019-2020 niet af.

Zowel in de Borgerswoldcompetitie als ook in de Parkstadcompetitie hebben we in de laatste ronde slechts 3 van de 5 zittingen gespeeld. De laatste 2 zittingen komen definitief te vervallen en op basis van de wel gespeelde ronden en zittingen is de eindstand opgemaakt en worden de kampioenen bekend gemaakt. Dat alles overeenkomstig het advies ook van de NBB. Promotie en degradatie zal op basis van de laatste 3 zittingen niet plaatsvinden, we starten de nieuwe competities met de indelingen zoals we zijn geëindigd.

Zomercompetitie/ zomeravonden. Het is duidelijk dat we dit seizoen in de zomer ook niet zullen spelen. Tot 1 september geven de Corona maatregelen daar geen mogelijkheden voor. We hebben wel gekeken naar eventuele oplossingen voor als … en als … maar het is ondoenlijk. Stel dat de Borgerswoldhoeve (of mogelijk andere locatie) wel voor die tijd open zou gaan dan zouden we met kleine groepen, schermen en speciale looprichtingen iets kunnen doen, desnoods zonder bridgemates, zonder biedboxen etc. maar zonder kaarten gaat het moeilijk en er is nog geen duidelijkheid (RIVM) over het verspreiden van het virus door middel van de kaarten/boards. Mocht hierin verandering komen dan kunnen we hier snel genoeg op inspelen. Om diezelfde reden kunnen we voorlopig ook niet koffer-bridgen, ook dat is uiteraard spijtig maar het is niet anders

Zie ook de pagina over StepBridge!!

zie voor vervolg hierop de brief "opstarten per september 2020"