Welkom op de website van B.C. Martini.

Bridgeclub Martini, opgericht in 1954, is een van de oudste bridgeclubs in de stad maar nog steeds springlevend en florerend. De club heeft lange tijd gespeeld in gevestigde gelegenheden in de Groningse binnenstad zoals Hotel De Doelen, Huize Maas en Sociëteit De Harmonie. BC Martini speelt nu in het Denksportcentrum Jannes van der Wal aan de Oliemuldersweg 43 en is de enige NBB-club die in het Denksportcentrum speelt.

BC Martini is een middelgrote club met ca. 85 leden. Klein genoeg om iedereen te kennen; groot genoeg om op het eigen niveau te kunnen bridgen. De speelavonden zijn op maandag vanaf 19.30 uur. Martini is een van de weinige Groningse bridgeclubs waar zowel een paren- als een viertallencompetitie (in 2 groepen) wordt gespeeld. Daarnaast zijn er top-integraalavonden en verschillende clubdrives. Ook neemt Martini deel aan de externe viertallencompetitie.

De club is laagdrempelig: de contributie is laag (€ 75,- per jaar) en de sfeer is gemoedelijk. Nieuwe leden zijn welkom; wie op een parenavond of top-integraalavond (zie de wedstrijdkalender) eens de sfeer wil proeven en mee wil spelen, kan contact opnemen met de secretaris van het bestuur.

Geplaatst op woensdag 22 mei 2019 - 22:52

De Bridgeclubs De Schakel en Martini organiseren de komende zomer op de maandagavond een 5 tal Zomerdrives.

De speeldata zijn 1, 15, 29 juli en 12 en 26 augustus (deze data staan ook in de...

Geplaatst op maandag 6 mei 2019 - 18:18

Uitnodiging aan alle (oud-)leden van Bridgeclub Martini Groningen.

Bridgeclub Martini organiseert ter gelegenheid van haar 65-jarig bestaan een feestelijk aangeklede bridgedrive volgens...

Geplaatst op maandag 1 april 2019 - 13:45

Een zestal van Martini heeft zondag 31 maart gespeeld tegen het Twentse Ros uit Hengelo in de 3de ronde van de landelijke Hoofdklassebeker. Helaas werd deze match verloren met 158-133, waardoor...