Welkom op de website van B.C. Martini.

Bridgeclub Martini, opgericht in 1954, is een van de oudste bridgeclubs in de stad maar nog steeds springlevend en florerend. De club heeft lange tijd gespeeld in gevestigde gelegenheden in de Groningse binnenstad zoals Hotel De Doelen, Huize Maas en Sociëteit De Harmonie. BC Martini speelt nu in het Denksportcentrum Jannes van der Wal aan de Oliemuldersweg 43 en is de enige NBB-club die in het Denksportcentrum speelt.

BC Martini is een middelgrote club met ca. 85 leden. Klein genoeg om iedereen te kennen; groot genoeg om op het eigen niveau te kunnen bridgen. De speelavonden zijn op maandag vanaf 19.30 uur. Martini is een van de weinige Groningse bridgeclubs waar zowel een paren- als een viertallencompetitie (in 2 groepen) wordt gespeeld. Daarnaast zijn er top-integraalavonden en verschillende clubdrives. Ook neemt Martini deel aan de externe viertallencompetitie.

De club is laagdrempelig: de contributie is laag (€ 75,- per jaar) en de sfeer is gemoedelijk. Nieuwe leden zijn welkom; wie op een parenavond of top-integraalavond (zie de wedstrijdkalender) eens de sfeer wil proeven en mee wil spelen, kan contact opnemen met de secretaris van het bestuur.

Geplaatst op vrijdag 13 maart 2020 - 11:00

Vanaf 16 maart t/m in elk geval 31 mei vervallen de bridgeavonden van Martini. Aanleiding zijn de maatregelen tegen verspreiding van het corona-virus en de maatregelen van de NBB en de Stichting...

Geplaatst op maandag 3 februari 2020 - 17:42

 Zondag 2 februari was de laatste speeldag van de Tweede Divisie regio Noord. Het zestal van BC Martini heeft zich helaas niet kunnen handhaven. Het team werd uiteindelijk 12de en laatste en...

Geplaatst op maandag 2 december 2019 - 11:26

Martini heeft in de 1e ronde van de NBB Hoofdklassebeker gewonnen. In Zwolle werd op 1 december BC Vriendenkring uit Amersfoort met 168-122 verslagen. Martini is nu door naar de 2e ronde.

...