Welkom op de website van B.C. Martini.

Bridgeclub Martini, opgericht in 1954, is een van de oudste bridgeclubs in de stad maar nog steeds springlevend en florerend. De club heeft lange tijd gespeeld in gevestigde gelegenheden in de Groningse binnenstad zoals Hotel De Doelen, Huize Maas en Sociëteit De Harmonie. BC Martini speelt nu in het Denksportcentrum Jannes van der Wal aan de Oliemuldersweg 43 en is de enige NBB-club die in het Denksportcentrum speelt.

BC Martini is een middelgrote club met ca. 85 leden. Klein genoeg om iedereen te kennen; groot genoeg om op het eigen niveau te kunnen bridgen. De speelavonden zijn op maandag vanaf 19.30 uur. Martini is een van de weinige Groningse bridgeclubs waar zowel een paren- als een viertallencompetitie (in 2 groepen) wordt gespeeld. Daarnaast zijn er top-integraalavonden en verschillende clubdrives. Ook neemt Martini deel aan de externe viertallencompetitie.

De club is laagdrempelig: de contributie is laag (€ 75,- per jaar) en de sfeer is gemoedelijk. Nieuwe leden zijn welkom; wie op een parenavond of top-integraalavond (zie de wedstrijdkalender) eens de sfeer wil proeven en mee wil spelen, kan contact opnemen met de secretaris van het bestuur.

Geplaatst op vrijdag 20 juli 2018 - 14:40

De wedstrijdkalender '18-'19 is na de ALV van 3 september definitief. De leden hebben ook het financieel verslag en de begroting goedgekeurd.

De contributie blijft gelijk; deze zal maximaal...

Geplaatst op dinsdag 20 maart 2018 - 18:07

De Algemene Leden Vergadering van BC Martini heeft ingestemd met het voorstel van het bestuur om de tijdelijke ledenstop op te heffen. Er is een visiedocument besproken en aangenomen. BC Martini...

Geplaatst op vrijdag 23 februari 2018 - 18:02

In de Hoofdklasse viertallen van het district Groningen is Martini 1 (Rene-Reinder en Harm-Jan) kampioen geworden. Het team Martini 1 promoveert daardoor naar de 2de divisie. De viertallen Martini...