Welkom op de website van B.C. Martini.

Bridgeclub Martini is al 60 jaar jong. Het is een van de oudste bridgeclubs in de stad maar nog steeds springlevend en florerend. De club heeft lange tijd gespeeld in gevestigde gelegenheden in de Groningse binnenstad zoals Hotel De Doelen, Huize Maas en Sociëteit De Harmonie. Vanaf januari 2016 speelt BC Martini in het Denksportcentrum Jannes van der Wal aan de Oliemuldersweg 43.

BC Martini is een middelgrote club met ca. 75 leden. Klein genoeg om iedereen te kennen; groot genoeg om op het eigen niveau te kunnen bridgen. De speelavonden zijn op maandag vanaf 19.30 uur. Er zijn diverse competities: paren (in 2 groepen), viertallen en verschillende clubdrives. Ook neemt Martini deel aan de externe viertallencompetitie.

De club is laagdrempelig: de contributie is laag (€ 75,- per jaar) en de sfeer is gemoedelijk. Nieuwe leden zijn welkom; er is momenteel geen wachtlijst. Wie op een parenavond (zie de wedstrijdkalender) eens de sfeer wil proeven en mee wil spelen, kan contact opnemen met de secretaris van het bestuur.

Geplaatst op vrijdag 8 april 2016 - 07:19

 In de Eerste Klasse van de districtscompetitie viertallen is Martini 5 kampioen geworden. Grietje Pasma-Gerrit Wijma en Nelly Andela-Herman Hofstede zijn daarmee gepromoveerd naar de Hoofdklasse...

Geplaatst op vrijdag 8 april 2016 - 07:17

Veel Martini-spelers plaatsten zich voor de finale van het Ruitenboer toernooi 2016. In de halve finale op 3 april te Roden eindigden Jan Vriend en Herbert van Zijl de Jong als 2de voor Frits...

Geplaatst op dinsdag 2 februari 2016 - 13:50

Een team van BC Martini heeft vrijdag 29 januari de Leo Zweep beker van het district Groningen gewonnen. Martini bleef in Roden 10 andere teams voor. Ook vorig jaar won Martini de beker.

...