Welkom op de website van B.C. Martini.

Bridgeclub Martini is al 60 jaar jong. Het is een van de oudste bridgeclubs in de stad maar nog steeds springlevend en florerend. De club heeft lange tijd gespeeld in gevestigde gelegenheden in de Groningse binnenstad zoals Hotel De Doelen, Huize Maas en Sociëteit De Harmonie. Vanaf januari 2016 speelt BC Martini in het Denksportcentrum Jannes van der Wal aan de Oliemuldersweg 43.

BC Martini is een middelgrote club met ca. 75 leden. Klein genoeg om iedereen te kennen; groot genoeg om op het eigen niveau te kunnen bridgen. De speelavonden zijn op maandag vanaf 19.30 uur. Er zijn diverse competities: paren (in 2 groepen), viertallen en verschillende clubdrives. Ook neemt Martini deel aan de externe viertallencompetitie.

De club is laagdrempelig: de contributie is laag (€ 75,- per jaar) en de sfeer is gemoedelijk. Nieuwe leden zijn welkom; er is momenteel geen wachtlijst. Wie op een parenavond (zie de wedstrijdkalender) eens de sfeer wil proeven en mee wil spelen, kan contact opnemen met de secretaris van het bestuur.

Geplaatst op maandag 30 oktober 2017 - 18:05

Het bestuur van BC Martini heeft op verzoek van de Algemene Ledenvergadering de contributie voor jeugdleden verlaagd. Een lid t/m 25 jaar betaalt € 25 per jaar; tussen de 26 en 29 jaar is de...

Geplaatst op maandag 13 maart 2017 - 18:46

Het viertal Martini 5 (Job-Peter, Ans-Titia) is kampioen geworden van de Eerste Klasse en daardoor gepromoveerd naar de Hoofdklasse.

In de Hoofdklasse neemt het de plaats in van Martini 2...

Geplaatst op zaterdag 28 januari 2017 - 19:36

Na 5 jaar 2de divisie is Martini 1 gedegradeerd naar de Hoofdklasse. In groep 1 van de landelijke 2de divisie eindigde Martini 1 als 11de. Hoewel 5 van de 11 wedstrijden werden gewonnen, was het...