Welkom op de website van B.C. Martini.

Bridgeclub Martini, opgericht in 1954, is een van de oudste bridgeclubs in de stad maar nog steeds springlevend en florerend. De club heeft lange tijd gespeeld in gevestigde gelegenheden in de Groningse binnenstad zoals Hotel De Doelen, Huize Maas en Sociëteit De Harmonie. BC Martini speelt nu in het Denksportcentrum Jannes van der Wal aan de Oliemuldersweg 43 en is de enige NBB-club die in het Denksportcentrum speelt.

BC Martini is een middelgrote club met ca. 85 leden. Klein genoeg om iedereen te kennen; groot genoeg om op het eigen niveau te kunnen bridgen. De speelavonden zijn op maandag vanaf 19.30 uur. Martini is een van de weinige Groningse bridgeclubs waar zowel een paren- als een viertallencompetitie (in 2 groepen) wordt gespeeld. Daarnaast zijn er top-integraalavonden en verschillende clubdrives. Ook neemt Martini deel aan de externe viertallencompetitie.

De club is laagdrempelig: de contributie is laag (€ 75,- per jaar) en de sfeer is gemoedelijk. Nieuwe leden zijn welkom; wie op een parenavond of top-integraalavond (zie de wedstrijdkalender) eens de sfeer wil proeven en mee wil spelen, kan contact opnemen met de secretaris van het bestuur.

Geplaatst op woensdag 13 mei 2020 - 14:15

Maandag 11 mei is een geslaagde start gemaakt met een toernooi van Martini-leden op Stepbridge. Elke komende maandag in mei en juni zal via Stepbridge opnieuw een toernooi worden gehouden.

...

Geplaatst op vrijdag 13 maart 2020 - 11:00

Vanaf 16 maart t/m in elk geval eind augustus vervallen de wekelijkse bridgeavonden van Martini. Aanleiding zijn de overheidsmaatregelen tegen verspreiding van het corona-virus en de maatregelen...

Geplaatst op maandag 3 februari 2020 - 17:42

 Zondag 2 februari was de laatste speeldag van de Tweede Divisie regio Noord. Het zestal van BC Martini heeft zich helaas niet kunnen handhaven. Het team werd uiteindelijk 12de en laatste en...