Welkom op de website van B.C. Martini.

Bridgeclub Martini is al 60 jaar jong. Het is een van de oudste bridgeclubs in de stad maar nog steeds springlevend en florerend. De club heeft lange tijd gespeeld in gevestigde gelegenheden in de Groningse binnenstad zoals Hotel De Doelen, Huize Maas en Sociëteit De Harmonie. Vanaf januari 2016 speelt BC Martini in het Denksportcentrum Jannes van der Wal aan de Oliemuldersweg 43.

BC Martini is een middelgrote club met ca. 75 leden. Klein genoeg om iedereen te kennen; groot genoeg om op het eigen niveau te kunnen bridgen. De speelavonden zijn op maandag vanaf 19.30 uur. Er zijn diverse competities: paren (in 2 groepen), viertallen en verschillende clubdrives. Ook neemt Martini deel aan de externe viertallencompetitie.

De club is laagdrempelig: de contributie is laag (€ 75,- per jaar) en de sfeer is gemoedelijk. Nieuwe leden zijn welkom; er is momenteel geen wachtlijst. Wie op een parenavond (zie de wedstrijdkalender) eens de sfeer wil proeven en mee wil spelen, kan contact opnemen met de secretaris van het bestuur.

Geplaatst op dinsdag 2 februari 2016 - 13:50

Een team van BC Martini heeft vrijdag 29 januari de Leo Zweep beker van het district Groningen gewonnen. Martini bleef in Roden 10 andere teams voor. Ook vorig jaar won Martini de beker.

...

Geplaatst op maandag 4 januari 2016 - 17:19

De bridgeavond van 4 januari komt te vervallen wegens de slechte begaanbaarheid van de wegen.

De geplande viertallenavond schuift door naar de volgende viertallenavond; de wedstrijdkalender...

Geplaatst op dinsdag 15 december 2015 - 13:05

Vanaf januari 2016 bridget BC Martini in het Denksportcentrum Jannes van der Wal. De Algemene Ledenvergadering van 14 december heeft hiertoe besloten.

Na ruim 10 jaar neemt Martini afscheid...