Welkom op de site van Bridgeclub Hoogezand-Sappemeer

Meer informatie over BC-HS vindt u in de linkerkolom, onder algemene gegevens.

 

 

SPELEN BIJ BC-HS:
- elke dinsdagavond (19.15 uur) clubcompetitie en drives (zie kalender rechtsboven) in de grote zaal van Hotel Faber.
- om de 14 dagen woensdagmiddagbridge, inschrijven in de zijzaal van Hotel Faber, vóór 13.20, aanvang 13.30 uur (4 euro per paar).  (zie kalender rechtsboven) 
kofferbridge: er zijn twee koffers om thuis mee te spelen (kosten 2 euro per koffer, per keer). De koffers krijgen regelmatig nieuwe spellen en kunnen geleend worden bij Jan Cramer (op dinsdagavond). Wie het eerst komt, wie het eerst bridge thuis speelt! (voor meer informatie over kofferbridge, zie linkerkolom onder home.)

 

AFMELDEN DINSDAGAVONDEN

bij voorkeur via e-mail: BC.HS1953@gmail.com

of eventueel (in noodgevallen dinsdag na 17.00 uur) bij:
Corry Dietvorst 0598 391 436 of 06 1270 7125
 
 
NIEUW(S)
- SPEL 11, vanaf dit seizoen wordt spel 11 van elke dinsdagavondcompetitie-zitting besproken. Dit ter lering en vermaak. (zie linkerkolom onder spel 11)
 
- systeemkaart: duidelijkheid verhoogt gezelligheid! (zie linkerkolom onder home) over waarom en hoe!
In de linkerkolom (onder home) vindt u de NBB-regelgeving omtrent de  onrelementaire zogenaamde Bruine  Stickerconventies. Wat zijn dit en wat mag je wel niet! Zeker interessant voor A-spelers!
 
- wat is bridge nu eigenlijk? (zie artikel linkerkolom, onder 'home').
bridge is een uitdaging voor het leven. Dit artikel is speciaal voor iedereen die wel eens van bridge gehoord  heeft, maar er verder (bijna) niets van weet.
In vijf korte stappen vertelt het wat bridge is, over de kaarten, het bieden, het spelen en het belangrijkste, wat je er mee kunt!
 

- ''hoe heurt 't nou eigenlijk"

Een korte film (NBB) over wat er nu wel en niet mag aan de bridgetafel. http://www.bridge.nl/nieuws-van-de-nbb-homepage/3377-hoe-hoort-het-eigenlijk-de-film-is-beschikbaar (klik op de voorgaande link om de film te zien).
 
- het artikel: arbitrage en spelplezier vertelt u waarom en wanneer u arbitrage roept. Arbitrage roepen is niet oneerlijk of te fanatiek, maar verhoogt het spelplezier. (zie artikel linkerkolom, tik op 'home')
Arbiters zijn op dinsdag: Anneke, Geert, Klaas Harma, Karen en Paul; op woensdag: Els en Hendrik.
 

 

WIJ HELPEN JE EEN (NIEUWE) BRIDGEPARTNER TE VINDEN
- wij vinden het belangrijk dat iedereen die kan en wil bridgen, dat bij ons kan komen doen. Zoek je een bridgepartner geef dit dan door aan de Technische Commissie via e-mail: BC.HS1953@gmail.com . Het duurt soms even, maar we vinden een bridgepartner voor je!
- ook voor wisselingen binnen de club kun je de TC aanspreken, zij weten in elk geval de (meeste) spelers, die een nieuwe bridgepartner zoeken.
 
 
TIPS
- de uitslagen vind je uiteraard onder uitslagen (linkerkolom). Klink op de competitie, vervolgens kun je door te klikken op de licht blauwe gegevens, heel veel informatie ophalen. Stand, resultaten gespeelde spellen, spelverdeling, enz.
- de competitiestand vind je onder "NBB-Clubranking" (al weer in de linkerkolom)
- oud nieuws en oude wetenswaardigheden vindt u  onder het kopje archief (jeraadt het al: in de linkerkolom!)

- agenda (linkerkolom en rechtsboven) met alle clubactiviteiten en voor zover mogelijk drives uit de regio (klik op de activiteit naar keuze voor meer info)

-  voor aanmelden bij BC-HS, zie info agenda (linkerkolom)

-  foto's van diverse BC-HS activiteiten kunt u vinden onder fotoalbum (linkerkolom) klik op de foto om deze te vergroten!

-  e-mail: BC.HS1953@gmail.com

 

 

LOG-IN 

op onze site en reageer op de artikelen!

Ga naar mijn NBB (onder aan deze pagina), geef je lidnummer op en je krijgt een wachtwoord. Dit kan je daarna veranderen in je eigen en gemakkelijk te onthouden wachtwoord.

Lukt dit niet ga naar Nederlandse Bridge Bond zie ook onder aan de pagina, vervolgens naar helpdesk en geef je e-mail door.