Welkom op de site van Bridgeclub Hoogezand-Sappermeer

Meer informatie over BC-HS vindt u in de linkerkolom.

 

SPELEN BIJ BC-HS:
- zomerbridge: van dinsdag 9 juli t/m dinsdag 20 augustus a.s. bij Hotel Faber, Meint Veningastraat 123, Hoogezand (voor 9 juli is de zomerbridge bij De Reensche Compagnie).

Aanwezig 19.15 uur, aanvang 19.30 uur, kosten € 6,- per paar. 
 

elke dinsdagavond (19.15) clubcompetitie, vrije competitie en drives (zie kalender rechtsboven)
 
- om de 14 dagen woensdagmiddagbridge (13.30) (zie kalender rechtsboven)

 

AFMELDEN DINSDAGAVONDEN

bij voorkeur via e-mail: BC.HS1953@gmail.com

of eventueel (in noodgevallen dinsdag na 17.00 uur) bij:
Corry Dietvorst 06 1270 7125
 
 
 
bridge leren: 
Dat kan bij BC-HS, de nieuwe cursus start 30 september in het Kropshuis in Kropswolde.
Volgens de nieuwste NBB-methode en met drie ervaren en enthousiaste docenten.
Opgave bij Eva Anspach, 0598 327 557, evaanspach@home.nl (Zie linkerkolom voor meer informatie)
 
 
 
NIEUW(S)
- zomerbridge: partner gezocht? (zie linkerkolom)
- systeemkaart: duidelijkheid verhoogt gezelligheid! (zie linkerkolom onder home) over waarom en hoe!
- in de linkerkolom (onder home) vindt u de NBB-regelgeving omtrent de  onrelementaire zogenaamde Bruine  Stickerconventies. Wat zijn dit en wat mag je wel niet! Zeker interessant voor A-spelers!
- wat is bridge nu eigenlijk? (zie artikel linkerkolom, onder 'home').
bridge is een uitdaging voor het leven. Dit artikel is speciaal voor iedereen die wel eens van bridge gehoord  heeft, maar er verder (bijna) niets van weet.
In vijf korte stappen vertelt het wat bridge is, over de kaarten, het bieden, het spelen en het belangrijkste, wat je er mee kunt!
 

- ''hoe heurt 't nou eigenlijk"

Een korte film (NBB) over wat er nu wel en niet mag aan de bridgetafel. http://www.bridge.nl/nieuws-van-de-nbb-homepage/3377-hoe-hoort-het-eigenlijk-de-film-is-beschikbaar (klik op de voorgaande link om de film te zien).
 
- nieuw slemklassement competitie 2018-2019
De tussenstanden vind je onder klassement/slemklassement in de linkerkolom! Daar staat ook hoe de score wordt berekend voor het slemklassement.
De uitslag wordt (bijna) elke week bijgewerkt op woensdag voor 12.00 uur.
 
- het artikel: arbitrage en spelplezier vertelt u waarom en wanneer u arbitrage roept. Arbitrage roepen is niet oneerlijk of te fanatiek, maar verhoogt het spelplezier. (zie artikel linkerkolom, tik op 'home')
Arbiters zijn: Anneke Klaas en Els.
 
- de koffers voor de kofferbridge kunnen weer geleend worden bij Jan Cramer . Wie het eerst komt, wie het eerst bridge thuis speelt!   (voor meer informatie over kofferbridge zie artikeltje linkerkolom)

 

WIJ HELPEN JE EEN (NIEUWE) BRIDGEPARTNER TE VINDEN
- wij vinden het belangrijk dat iedereen die kan en wil bridgen, dat bij ons kan komen doen. Zoek je een bridgepartner geef dit dan door aan Els van de Technische Commissie via e-mail: BC.HS1953@gmail.com . Het duurt soms even, maar we vinden een bridgepartner voor je!
- ook voor wisselingen binnen de club kun je Els hierover aanspreken, zij weet in elk geval de (meeste) spelers, die een nieuwe bridgepartner zoeken.
 
TIPS
- de uitslagen vind je uiteraard onder uitslagen (linkerkolom). Klink op de competitie, vervolgens kunt u door te klikken op de licht blauwe gegevens, heel veel informatie ophalen. Stand, resultaten gespeelde spellen, spelverdeling, enz.
- oud nieuws en oude wetenswaardigheden vindt u  onder het kopje archief (u raadt het al: in de linkerkolom!)

- agenda (rechtsboven) met alle clubactiviteiten en voor zover mogelijk drives uit de regio (klik op de activiteit naar keuze voor meer info)

-  voor aanmelden bij BC HS, zie info agenda (linkerkolom)

-  foto's van diverse BC HS activiteiten kunt u vinden onder fotoalbum (linkerkolom) klik op de foto om deze te vergroten!

-  e-mail: BC.HS1953@gmail.com

 

LOG-IN 

op onze site en reageer op de artikelen!

Ga naar mijn NBB (onder aan deze pagina), geef je lidnummer op en je krijgt een wachtwoord. Dit kan je daarna veranderen in je eigen en gemakkelijk te onthouden wachtwoord.

Lukt dit niet ga naar Nederlandse Bridge Bond zie ook onder aan de pagina, vervolgens naar helpdesk en geef je e-mail door.